Akciók

Hamarosan megjelenő könyvek
Akciós antikvár könyvek

Antikvárium

Antikvár könyvek, újak elől
Antikvár könyvek, ABC-ben
Antikvár szerepjátékok
Antikvár újságok

Új könyvek

Hamarosan megjelenő könyvek
Nemrég megjelent könyvek
2013-ban megjelent könyvek
2014-ben megjelent könyvek
Új könyvek, ABC-ben
Új szerepjátékok

Angol könyvek

Angol regények
Angol szerepjátékok

Kiegészítők

Kockák, szütyők


Keressük a következő antikvár könyveketItt van néhány kiemelt cím.
Ha van ezekből eladó példányod, ne habozz behozni őket, a feltüntetett áron megvesszük őket, de figyelj a kiadóra, mert ugyanaz a könyv lehet más kiadótól is. Mi konkréten ezeket keressük. (ez a lista állandóan változik, szólj az eladónak, ha olyan könyvet hoztál, ami rajta van a listán):


Hamarosan megjelenő könyvekRendeld meg az új könyveket a megjelenés előtt és ezekre 25% kedvezményt kapsz! A nagyobb kedvezmény a megjelölt napig érvényes, onnantól a szokásos kedvezménnyel vásárolhatod meg. A rendelésedbe tehetsz más termékeket is. (A 25% kedvezmény csak az előrendelt könyvekre vonatkozik, a többi termékre a szokásos kedvezményt fogod kapni.) Az előrendelt könyveket is tartalmazó rendeléseket a megjelenést követő munkanapon küldjük ki.Nemrég megjelent könyvekNézzük a Leviatán ébredését!

A hazánkban is nagy népszerűségnek örvendő regény, a Leviatán ébredése folytatja diadalmenetét: a napokban érkezett hír szerint az amerikai SyFy csatorna fogja vetíteni a könyvből készült TV-sorozatot.Olvass bele!

Íme A vér éneke 60 oldala előkóstolónak. Kattints ide!

  Vaelin Al Sorna apja legfőbb hadúr az Egységes Királyság uralkodójának szolgálatában.
  Mindössze tízéves fiát magára hagyja a Hatodik Rend kolostorának vasrácsos kapujánál. A Rendben árva gyermek módjára nevelkedő és jogos örökségétől megfosztott fiú meggyűlöli apját. A rendtestvérek Vaelint és társait kegyetlen kiképzésnek vetik alá, ahol a sikertelenség következménye sokszor a halál. Megtanulnak viszont lovakkal bánni, kardpengét kovácsolni, életben maradni a vadonban, és nem utolsósorban embert ölni...Márciusi Top10

A márciusi 10 legnépszerűbb könyv tartogat meglepetéseket.