Quadropolis (magyar)


Játékidő60 perc  Játékosszám2-4  (4 játékossal a legjobb)

Próbáld ki otthon azokkal,
akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.

Szerző:
Gandon, Francois

Kiadó: Gém Klub Kft.
Kiadás éve: 2017
Szükséges nyelvismeret: Nyelvfüggetlen
Szabály a dobozban: MAGYAR
Sorozat: Quadropolis játékok
Címkék: Ketten és többen is játszható, Városépítő
 
12990,- Ft
Azonnal kapható
a boltban

Röviden a játékról, játékismertető


A Quadropolis egy városépítő játék, ahol a játékosok egymással versengve igyekeznek a legjobb, legszebb, legnagyobb várost megépíteni. A városunkat lakóépületekkel, parkokkal, üzletekkel, közszolgálati épületekkel, kikötőkkel és gyárakkal gazdagíthatjuk, mindezt pedig egy egyszerű, könnyen kezelhető rendszerben tehetjük meg. A Days of Wonder kiadó eddig is híres volt a tökéletes minőségű játékelemeiről, és ez a Quadropolisban sincs másképp. Szépen kidolgozott kártyákat, jelölőket kapunk majd a játékkal.


A Quadropolis négy fordulóból, fordulónként négy körből áll. Minden játékos egy 4x4-es alapterületű várossal kezd, ahol majd a rendelkezésére álló négy építész segítségével valósíthatja meg álmai városát. Minden építész egy sorszámot visel, ami meghatározza, hogy a központi 5x5-ös tábláról milyen épületeket vehet el, hogy azt megépítve közelebb jutassa a játékosát a végső győzelemhez.
Azonban nem elég csak véletlenszerűen építkezni, hanem gondoskodnunk kell a már meglévő épületek energiaigényéről és a megfelelő számú alkalmazottakról is, akik majd üzemeltetni tudják a különböző kiszólgáló és termelő egységeket.

 

A Quadropolis jól ötvözi a városépítő játékok stratégiai elemeit, a könnyen érthető szabályokat, a gyors játéákmenetet és a könnyed hangulatot.


Hivatalos honlap és videó
Magyar Szabálykönyv (Készítette Dunda)

Vélemények:

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.

Írj véleményt a játékról

Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Kiegészítő:


 
3990,- Ft
Azonnal kapható
a boltban