Szellemlovas web-bolt - View Hir <


Antikvárium

Antikvár ritkaságok
Antikvár könyvek, újak elől
Antikvár könyvek, ABC-ben
Antikvár szerepjátékok
Antikvár újságok

Új könyvek

Hamarosan megjelenő könyvek
Nemrég megjelent könyvek
2018-ban megjelent könyvek
2017-ben megjelent könyvek
2016-ben megjelent könyvek
Új könyvek, ABC-ben
Új szerepjátékok

Angol könyvek

Hamarosan megjelenő könyvek
Angol regények
Angol könyv Android
Angol könyv Arkham Horror
Angol könyv Tannhäuser
Angol szerepjátékok
Angol szerepjátékok DnD 5th Edition
Angol szerepjátékok Adventures in Middle-Earth
Angol szerepjátékok End of the World
Angol szerepjátékok Legend of the Five Rings
Angol szerepjátékok Pathfinder
Angol szerepjátékok Star Wars
Angol szerepjátékok Star Wars
Angol szerepjátékok Star Wars
Angol szerepjátékok Shadowrun
Angol szerepjátékok Warhammer 40K

Kiegészítők

Kockák, szütyők


Szóljatok a KM-nek!

Dátum: 2014-06-24

   Valljuk be,  hogy mi, magyar szerepjátékosok nem vagyunk elkényeztetve. A hazai szerepjáték kiadás? Néha ugyan beígérnek egy-egy újítást, de lassan egy évtizede húzzák a kalandozók orra előtt a mézesmadzagot. Külföldön bezzeg tobzódnak a jobbnál jobb világokban, kiegészítőkben stb.   Kezdőknek alapkészletet ajánlanak előre legyártott karakterekkel, és a legtöbb játékhoz már nem is a k10 kell. Ha az angol nyelv nem akadály, akkor előtted is új világok nyílhatnak meg, lássuk, a következő fél év szerepjáték kínálatát!

   Ki ne gondolt volna arra, hogy mi lenne ha a Star Wars univerzumában élhetne? Az Edge of the Empire volt az első az FFG által kiadott SW szerepjátékok sorában, és hamarosan megjelenik a következő alapmű, az Age of Rebellion. Bújhatsz mesterlövész, nagykövet, pilóta bőrébe, de lehetsz szabotőr is, vagy manipulatív agitátor. A következő alapkönyvvel (amit majd a Force and Destiny követ hogy a világot a Jedikkel tegye teljessé) ugyanis a lázadókhoz csatlakozhatsz. A Peremvilággal teljesen kompatibilis ez a rendszer is, így az sem gond, ha nem akarsz megválni a szívedhez nőtt fejvadászodtól. És ő is repülhet A-Winggel, B-Winggel, X-Winggel, Tie Interceptorral...

Ha szeretnél, 38 991 évvel is előrerepülhetsz az időbe, és tűzoltó lehetsz, vagy katona... 
A Warhammer 40.000 szerepjáték világában leginkább katona, ha életben szeretnél maradni. Ennek a sorozatnak az első része volt a Dark Heresy. A második kiadásban (amit ide kattintva tudsz előrendelni) továbbfejlesztették és a béta-tesztelők véleménye alapján módosították a játékot. Gondoltak a rengeteg kiegészítőre is, amit az első kiadáshoz adtak ki: kisebb változtatásokkal azokat is használhatjátok majd az új alapkönyv mellett. Szeretnél inkvizítorrá válni? Akkor ez a könyv neked való. Nálunk is kapható az Only War, Rogue Trader, Black Crusade és a Deathwatch.

Itt a szerepjátékok új generációja, és nem csak a science-fiction világában: a cyberpunk-fantasy crossover Shadowrun is meg tudott újulni. A wi-fi megjelenése igencsak megváltoztatta rég megszokott világunkat, de így csak izgalmasabb és összehangoltabb lett az árnyvadászok élete. Az ízig-vérig fantasy D&D-t bár nem kényszeríti erre a modernizáció, szintén új kiadásokkal és fejlesztett rendszerrel kényezteti a hűséges játékosokat. A kezdőkészlet, a játékosok könyve és a kalandmesterek kézikönyve mellett elő tudod rendelni a bestiáriumot is. Legtöbben ebben a világban kezdtünk el kalandozni, úgyhogy az elvárások nem alacsonyak a Wizards of the Coast-tal szemben.

Jó játékot és jó dobásokat!


Címkék: Újdonság