Darth Maul - A vadászó árnyék - Szellemlovas webshop


Antikvárium

Antikvár ritkaságok
Antikvár könyvek, újak elől
Antikvár könyvek, ABC-ben
Antikvár szerepjátékok
Antikvár újságok

Új könyvek

Hamarosan megjelenő könyvek
Nemrég megjelent könyvek
2018-ban megjelent könyvek
2017-ben megjelent könyvek
2016-ben megjelent könyvek
Új könyvek, ABC-ben
Új szerepjátékok

Angol könyvek

Hamarosan megjelenő könyvek
Angol regények
Angol könyv Android
Angol könyv Arkham Horror
Angol könyv Tannhäuser
Angol szerepjátékok
Angol szerepjátékok DnD 5th Edition
Angol szerepjátékok Adventures in Middle-Earth
Angol szerepjátékok End of the World
Angol szerepjátékok Legend of the Five Rings
Angol szerepjátékok Pathfinder
Angol szerepjátékok Star Wars
Angol szerepjátékok Star Wars
Angol szerepjátékok Star Wars
Angol szerepjátékok Shadowrun
Angol szerepjátékok Warhammer 40K

Kiegészítők

Kockák, szütyők


Darth Maul - A vadászó árnyék
antikvár
Kiadó: Lap-Ics (2002)
Szerző: Reaves, Michael

Címkék: Sci-fi, Star Wars, Önálló regény

Oldalszám: 320
Eredeti cím: Darth Maul - Shadow Hunter (2001)
Fordító: Dr. Dinya Tamás

9800,- Ft
Előjegyezhető
bejelentkezés után

Miután évekig az árnyékban lapult, Darth Sidious megteszi az első lépést gigászi tervében, hogy térdre kényszerítse a Köztársaságot. E terv kulcsát a Kereskedő Föderáció neimoidi vezetői képezik. Aztán az egyik neimoidi eltűnik, és Sidiousnak nincs szüksége az Erő támogatta ösztöneire, hogy árulást gyanítson. Megparancsolja tanítványának, Darth Maulnak, hogy vadássza le az árulót.

Csakhogy már elkésett. A titok egy információárus, Lorn Pavan kezébe kerül, s ez a tény őt teszi első számú célponttá Darth Maul listáján. És ekkor a Köztársaság fővárosának, Coruscantnak labirintusszerű sikátoraiban és csatornáiban Lorn összeakad Darsha Assanttal, egy Jedipadavannal, aki épp egy küldetésen jár, hogy kiérdemelje a lovagi címet. De hogyan is remélhetne győzelmet egy tapasztalatlan Jedi és egy átlagember, aki járatlan az Erő használatában, a galaxis leghalálosabb gyilkosa ellen?


Egyéb változatok:

Nincs találat!Értékelések, vélemények:

1-3 a(z) összesen 3 elemből
írta Kapocsi Dániel
Dátum: 2011-12-11 15:12:24
Értékelés: 4

Nem kevés energiát fektettem bele, hogy megszerezzem ezt a könyvet, de megérte. Az új szereplők kidolgozottak, a régiekről sok új dolog derül ki. A helyszín részletesen kidolgozott, az új fajok szintén.
Darth Maul a tökéletes gyilkológép, bár a végén úgy éreztem, az író szándékosan lebutította és szerintem fölösleges fejezetek is vannak, amik csak a mennyiség miatt kellettek. Ennek ellenére ajánlom mindenkinek, a rajongóknak biztos, hogy többszöri olvasást garantál! (8,5/10)
írta Antal Miklós
Dátum: 2010-08-23 14:38:57
Értékelés: 5

Nem vagyok egy nagy Star Wars fan, de ez a könyv nagyon tetszett. Az első filmből egyedül Darth Maul karaktere fogott meg és jó volt olvasni róla. Kicsit mélyebben megismerjük a képességeit és tudását, amiben bizony nincs hiány. Ha valaki találkozik a könyvvel feltétlen olvassa el.
írta Pelikán Bence
Dátum: 2012-03-18 16:05:11
Értékelés: 5

Hatalmas energiát fektettem bele, hogy megszerezzem, de megvan végre a Vateráról. Azt kell mondjam, hogy ez minden idők legjobb Star Wars regénye. Egyszerre kaland, psichothriller, horror, akció és kőkemény dráma. A karakterek teljesen ellentétei a Star Wars filmregényeknek. Lorn Pavan és Darsha Assant valamint a vagány I5 furcsa triót alkotnak,de a végén örök barátok lennének, ha nem haltak volna meg. Darth Maul pedig tényleg a tökéletes gyilkológép. Nem mondom, hogy a végén el lett túlozva a karaktere viszont eléggé sötét volt a gondolatvilága és a legérdekesebb az, hogy rendelkezik némi becsületességgel mivel az elszántságot, a bátorságot és a kitartást elismeri. Tetszettek a visszaemlékezései is. A mellékszereplők is jók voltak. Na meg a szörnyek. a Kthonokról egyből a Barlang és a Sziklák szeme mutáns kannibáljai ugrottak be míg a taozinról pedig a Tremors szörnytegei, de a para hangulat az meg volt.
Egyszóval Nálam ez a legjobb Star Wars kalandregény amíg világ a világ.
Micheal Reaves és George Lucas ! Én meghajlok zsenialitásotok előtt !

Ha ismered ezt a könyvet, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a könyv, akkor azért, hogy minél többen olvassák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.