Regnum Hermeticum - Szellemlovas webshop


Antikvárium

Antikvár ritkaságok
Antikvár könyvek, újak elől
Antikvár könyvek, ABC-ben
Antikvár szerepjátékok
Antikvár újságok

Új könyvek

Hamarosan megjelenő könyvek
Nemrég megjelent könyvek
2018-ban megjelent könyvek
2017-ben megjelent könyvek
2016-ben megjelent könyvek
Új könyvek, ABC-ben
Új szerepjátékok

Angol könyvek

Hamarosan megjelenő könyvek
Angol regények
Angol könyv Android
Angol könyv Arkham Horror
Angol könyv Tannhäuser
Angol szerepjátékok
Angol szerepjátékok DnD 5th Edition
Angol szerepjátékok Adventures in Middle-Earth
Angol szerepjátékok End of the World
Angol szerepjátékok Legend of the Five Rings
Angol szerepjátékok Pathfinder
Angol szerepjátékok Star Wars
Angol szerepjátékok Star Wars
Angol szerepjátékok Star Wars
Angol szerepjátékok Shadowrun
Angol szerepjátékok Warhammer 40K

Kiegészítők

Kockák, szütyők


Regnum Hermeticum
antikvár

Címkék: Fantasy, Antológia

Oldalszám: 304
Boritógrafika: Hawk

250,- Ft
Azonnal kapható
a boltban

A sötét középkor. A hűbéri lánc legalján sínylődők, a pestis és vérhas járványok, a keresztes háborúk, az inkvizíciós perek, a higiéniát szinte teljesen mellőző városok kora. És kora Európa újra és újra átszabásának, a világi és egyházi hatalom rivalizálásának, a születés alapján nyert előjogoknak.
A ragyogó középkor. A királyi udvarok fényűző pompájának, a gótikának és az ég felé nyúló katedrálisoknak, a keresztény művészet virágzásának kora. És kora a trubadúrok és trouvere-ok költészetének, a drámai misztériumoknak, Chrétien deTroyesnek, Vogelveidének, Villonnak és Chaurecnek.
A kötet ebbe a csodás és ellentmondásos korba kalauzolja el az olvasót, azonban nem egyszerűen a középkorba, de a középkori Legendák Európájába. A földre, ahol a milliő a történelemből ismert világ mása, ám amit az utókor egy kézlegyintéssel legendának vagy babonának titulál, itt nagyon is a mindennapok része.
A Legendák Európájában a hétköznapok árnyékában létezik egy másik világ, a titkos tudományok és csodák világa. A tiltott tanokat hirdető Ordo Hermetics tagjai okkult tanaik és tudásuk pajzsa mögé rejtezve vívják mindennapos harcaikat az őket eltaposni vágyó külvilággal. Lapulnak, várnak, rejteznek és csak magukra támaszkodva, önnön tudásuk és hitük erejében bízva várják egy jobb kor beköszöntét.
Az Ars Magica a dark fantasy műfaj egyik legnépszerűbb világa, melyben ezúttal olyan szerzők révén nyerhet bepillantást az olvasó, akik a legnívósabb fantasy folyóiratokban, könyvekben bizonyították a téma iránti fogékonyságukat és literátusi képességeiket. A Mágia Művészetének különböző értelmezései és szemléleti módjai adnak randevút egymásnak e könyvben, amely igazi csemege minden kalandorszívű és játékos elméjű olvasónak.

Egyéb változatok:

Nincs találat!Vélemények:

Ehhez a könyvhöz még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.

Ha ismered ezt a könyvet, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a könyv, akkor azért, hogy minél többen olvassák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.