Mérgek könyve - Szellemlovas webshop


Antikvárium

Antikvár ritkaságok
Antikvár könyvek, újak elől
Antikvár könyvek, ABC-ben
Antikvár szerepjátékok
Antikvár újságok

Új könyvek

Hamarosan megjelenő könyvek
Nemrég megjelent könyvek
2018-ban megjelent könyvek
2017-ben megjelent könyvek
2016-ben megjelent könyvek
Új könyvek, ABC-ben
Új szerepjátékok

Angol könyvek

Hamarosan megjelenő könyvek
Angol regények
Angol könyv Android
Angol könyv Arkham Horror
Angol könyv Tannhäuser
Angol szerepjátékok
Angol szerepjátékok DnD 5th Edition
Angol szerepjátékok Adventures in Middle-Earth
Angol szerepjátékok End of the World
Angol szerepjátékok Legend of the Five Rings
Angol szerepjátékok Pathfinder
Angol szerepjátékok Star Wars
Angol szerepjátékok Star Wars
Angol szerepjátékok Star Wars
Angol szerepjátékok Shadowrun
Angol szerepjátékok Warhammer 40K

Kiegészítők

Kockák, szütyők


Mérgek könyve
Kiadó: Beholder (2007)
Szerző: Kenson, Stephen

Címkék: Shadowrun, Önálló regény

Oldalszám: 248
Eredeti cím: Poison Agendas
Fordító: Csukás Csaba
Boritógrafika: Marc Sasso

2298,- Ft
- 15%
1953,- Ft
Beszerzési ideje:
2-3 nap

2063. A Föld újjászületett régóta szunnyadó mágikus erőket szabadítva el a bolygón. A megavállalatok irányítják a társadalmat, míg a szervezett bűnőzök szindikátusai az alvilágot. A két világ mezsgyéjén élnek az árnyvadászok: vérbeli profik, akik a pénzért és a túlélésért bármire hajlandók.

Kellan Colt lassan nevet szerez magának mint Seattle egyik újdonsült árnyvadásza. Mostanra úgy érzi, eljött az ideje, hogy kitörjön mentora árnyékából. A lehetőség valósággal az ölébe hullik, amikor információhoz jut egy régi, elhagyatott, titkos amerikai fegyerraktár hollétéről. Ha sikerül megfelelő vevőt találnia, egy ekkora volumenű fogás egy csapásra alapozza meg a hírnevét, és tölti fel a bankszámláját.

Árnyvadászokból toborzott csapata élén Kellan a Felébredt vadon mélyére indul, hogy megszerezze a hátrahagyott fegyvereket. Az erdőben rejtőző természetfeletti lények jelentette veszély eltörpülni látszik, amikor váratlanul egy másik csoport is bekapcsolódik a hajszába, miközben felfedi magát a mindannyiukra leselkedő legnagyobb fenyegetés is…


Egyéb változatok:

Nincs találat!Értékelések, vélemények:

1-1 a(z) összesen 1 elemből
írta Mudra Miklós
Dátum: 2009-08-11 19:12:35
Értékelés: 3

A regény a "Született vadász" folytatása a karakterek szempontjából, de külön is olvasható. A főszereplő már beilleszkedett az árnyak világába, de folyamatos bizonyítási vágya miatt saját akció szervezésébe fog zöldfülű léte ellenére - nagyjából innen indulnak a bonyodalmak. Naivitása mellett igazán meglepő, hogy mind ő, mind csapata túléli a vadászatot, bár ebben az író néha besegít neki - az biztos, hogy ha George R.R. Martin írta volna a regényt, a 3-ik rész már nem készült volna el, hiszen nem lett volna, akiről szóljon.
Összességében egy teljesen átlagos Shadowrun regény, viszont ezzel együtt jól olvasható alkotás, ami előkészíti a 3-ik történek ("Bukott angyalok") cselekményét.

Ha ismered ezt a könyvet, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a könyv, akkor azért, hogy minél többen olvassák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.