Coraline - Szellemlovas webshop


Antikvárium

Antikvár ritkaságok
Antikvár könyvek, újak elől
Antikvár könyvek, ABC-ben
Antikvár szerepjátékok
Antikvár újságok

Új könyvek

Hamarosan megjelenő könyvek
Nemrég megjelent könyvek
2018-ban megjelent könyvek
2017-ben megjelent könyvek
2016-ben megjelent könyvek
Új könyvek, ABC-ben
Új szerepjátékok

Angol könyvek

Hamarosan megjelenő könyvek
Angol regények
Angol könyv Android
Angol könyv Arkham Horror
Angol könyv Tannhäuser
Angol szerepjátékok
Angol szerepjátékok DnD 5th Edition
Angol szerepjátékok Adventures in Middle-Earth
Angol szerepjátékok End of the World
Angol szerepjátékok Legend of the Five Rings
Angol szerepjátékok Pathfinder
Angol szerepjátékok Star Wars
Angol szerepjátékok Star Wars
Angol szerepjátékok Star Wars
Angol szerepjátékok Shadowrun
Angol szerepjátékok Warhammer 40K

Kiegészítők

Kockák, szütyők


Coraline
antikvár

Címkék: Fantasy, Urban fantasy, Önálló regény

Oldalszám: 144

2500,- Ft
Azonnal kapható
a boltban

Coraline családjának új lakásában huszonegy ablak és tizennégy ajtó van. Tizenhárom ajtó nyílik és csukódik. A tizennegyedik zárva van, mögötte csak egy téglafal, amíg egy nap Coraline ki nem nyitja, és egy átjárót nem talál egy másik házba, amely a sajátjuk mása. Csak mégis más…
Eleinte a másik lakásban minden csodás. Jobb a kaja. A játékdobozban felhúzható angyal van, amely körbe-körbe repül a szobában, a könyvek képei mozognak, a dinoszaurusz-koponya csattogtatja a fogát. És van itt Coraline-nak másik anyja és másik apja is, akik azt akarják, hogy velük maradjon, Legyen az Ő kislányuk. Meg akarják változtatni, és többé el nem engedni. Ebben a lakásban a tükör mögött még más gyerekek is csapdába estek. Coraline az egyetlen reményük. Be kell vetnie minden ravaszságát, hogy megmentse az elveszett gyerekeket, a szüleit és saját, normális életét.

„Csodálatosan furcsa és ijesztő könyv.” - Philip Pullman

„Ettől a könyvtől borzongás szalad végig a gerinceden, kisurran a cipődből, és taxival a reptérre hajt. Megvan benne a legjobb tündérmesék finom rettegése: egy igazi remekmű.” - Terry Pratchett

„Egy egyszerű ajtónyitás Narnia óta nem indított el ilyen fantasztikus utazást. Lépjünk be az ajtón, és hinni fogunk a szeretetben, mágiában és a jónak a gonosz feletti erejében.” - USA Today


Egyéb változatok:

Coraline

Kiadó: Agave Könyvek Kiadó Kft.
Szerző: Gaiman, Neil
2280,- Ft
- 15%
1938,- Ft
Beszerzési ideje:
4-5 napÉrtékelések, vélemények:

1-1 a(z) összesen 1 elemből
írta Nagy Roland
Dátum: 2011-04-02 23:19:31
Értékelés: 4

Aprócska könyv és mégis nagyszerű.
Egyfajta hiányérzetem van a könyv kapcsán, valahol egy mesekönyv (anti)részletességével írja le a dolgokat és óriási tartalmakról (például a könyv alapját szolgaló alternatív ház) ugyanilyen keveset tudunk meg sajnos.
Ettől függetlenül aranyos és kedves könyv, azt mondják egy kisgyereknek is fel lehet olvasni, de én ezt kétlem mert vannak benne nagyon hideg, ijesztő részek, bár lehet, hogy a gyermeki ártatlanság teljesen más szemszögből nézi a könyvben lévő elemeket.
Ajánlom minden kezdő és haladó olvasónak, aki szeretné megismerni egy kicsit a könyvek világát, vagy aki csak szeretne még egy remeket olvasni Neil Gaiman tollából.

Ha ismered ezt a könyvet, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a könyv, akkor azért, hogy minél többen olvassák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.