Bioshock: Rapture - A víz alatti város - Szellemlovas webshop


Antikvárium

Antikvár ritkaságok
Antikvár könyvek, újak elől
Antikvár könyvek, ABC-ben
Antikvár szerepjátékok
Antikvár újságok

Új könyvek

Hamarosan megjelenő könyvek
Nemrég megjelent könyvek
2018-ban megjelent könyvek
2017-ben megjelent könyvek
2016-ben megjelent könyvek
Új könyvek, ABC-ben
Új szerepjátékok

Angol könyvek

Hamarosan megjelenő könyvek
Angol regények
Angol könyv Android
Angol könyv Arkham Horror
Angol könyv Tannhäuser
Angol szerepjátékok
Angol szerepjátékok DnD 5th Edition
Angol szerepjátékok Adventures in Middle-Earth
Angol szerepjátékok End of the World
Angol szerepjátékok Legend of the Five Rings
Angol szerepjátékok Pathfinder
Angol szerepjátékok Star Wars
Angol szerepjátékok Star Wars
Angol szerepjátékok Star Wars
Angol szerepjátékok Shadowrun
Angol szerepjátékok Warhammer 40K

Kiegészítők

Kockák, szütyők


Bioshock: Rapture - A víz alatti város
antikvár
Kiadó: Lektűr (2012)
Szerző: Shirley, John

Címkék: Sci-fi, Steampunk, Önálló regény

Oldalszám: 396
Eredeti cím: Bioshock - Rapture (2011)
Fordító: Popovics Ferenc
Boritógrafika: Craig Mullins

2500,- Ft
Előjegyezhető
bejelentkezés után

Tudtad, hogy Atlantisz nem mese? Tudtad, hogy a II. világháború után az óceán mélyén épült egy város a kiválasztottaknak? Itt a bizonyíték! 
A világhatalmak pökhendiségétől és ostobaságától megcsömörlött, különc amerikai milliárdos egy bátor, új világot hozott létre válogatott társadalmának. Az art deco-Atlantisz külsőségei közé megálmodott Rapture nevű utópia azonban hatalmas tragédiával ért véget. 
A BioShock világát furcsa és gyönyörű képei valamint cselekményszála tette milliók által imádott mesterművé. Ez a könyv méltó és meghökkentő alapokra helyezi a legendát, új dimenzióból világítja meg a víz alatti város keletkezését. Rapture város születését a hazánkban viszonylag ismeretlen, Bram Stoker-díjas szerző, John Shirley tárja elénk, aki főleg horror- és cyberpunk műveivel tett szert nemzetközi elismertségre, de írt regényeket a Constantine, a démonvadász, az Alien és a Predator sorozatokhoz, és nem mellesleg A holló című kultmozi forgatókönyvének társszerzője volt.


Egyéb változatok:

Nincs találat!Értékelések, vélemények:

1-1 a(z) összesen 1 elemből
írta Guba Tamás
Dátum: 2016-09-20 16:20:55
Értékelés: 5

Fantasztikus remekmű! Mivel játszottam a Bioshock trilógiával és első két epizódját imádtam, nehéz megmondani, hogy nem vagyok-e elfogult a világgal kapcsolatban, vagy hogy a könyv önmagában mennyire értékes. Egy biztos: az író nem vette félváról a feladatot "Büdös nerd-ök, nesztek, itt egy könyv a játékotokról". Igényes kiadványt kaptunk, ami izgalmas, remekül felépített és nekem személy szerint az egyik kedvenc könyvem lett. Egy nagyon élvezetes regényt kaptunk készhez, ami az első rész előzményének is tekinthető. Láthatjuk hogyan fogan meg Rapture gondolata Ryan fejében, hogyan teszik meg az első lépéseket és hogy lesz a tengeralatti utópiából, Arkham elmegyógyintézetet idéző rémálom, ahol mindent ellepnek a smekkerek és big deadyk. Popovics Ferencs munkáját is dicséret illeti. Mindenkinek ajánlom, de elsőkörben azoknak, akik imádták az alapul szolgáló FPS-t is.

Ha ismered ezt a könyvet, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a könyv, akkor azért, hogy minél többen olvassák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.