A mobilod is lehet a klubkártyád

A cikk megjelenése: 2018-12-01

A Klubkártya használata mobiltelefonon

2019. Január 1-jétől tarthatod a Klubkártyádat a mobiltelefonodon is!
Így már nem lesz több otthon hagyott Klubkártya, hacsak nem hagyod otthon a telefonodat is egyben…

Hogyan működik?

Telepíts egy alkalmazást

Telepíts bármilyen alkalmazást a telefonodra, amelyik képes vonalkódokat beolvasni és a telefonon tárolni.
A mi javaslatunk a "Pass2U Wallet" alkalmazás, amit Android vagy iOS rendszerre is tudsz telepíteni. Ez nem egy fizetett hirdetés, azért ezt az alkalmazást ajánljuk egyszerűen, mert mi ezzel az alkalmazással kipróbáltuk a rendszert és működött. Bármilyen más alkalmazást is használhatsz természetesen, csak arra figyelj, hogy ne QR kód formájában tárolja el a program a vonalkódot a Klubkártyádról.

Tápláld be a kártyán lévő vonalkódot az alkalmazásba

A lenti képek segítséget nyújthatnak, hogy hogyan tudod a Klubkártyádon lévő vonalkódot felvinni az applikációba.
Nyisd meg az alkalmazást és a “+” jel megnyomásával vegyél fel új kártyát
Válaszd ki az “Enter the barcode on the card” menüpontot
Gépeld be a Klubkártyádon található vonalkód számát
Majd fejezd be a folyamatot az “Add to Pass2U Wallet” gomb megnyomásával.

Klubkártya a mobilon Klubkártya a mobilon Klubkártya a mobilon
 
Mutasd fel a vonalkódot a boltban:

Amikor legközelebb jössz be a boltba vásárolni, máris használhatod vadonatúj mobiltelefonos Klubkártyádat. A vásárlásnál mutasd fel a telefonodon a vonalkódot, amit a pénztárnál ülő kolléga beolvas és azonosít.

Javasoljuk, hogy az első alkalommal, amikor a mobilos Klubkártyát szeretnéd használni még hozd magaddal a papír alapú kártyát is a biztonság kedvéért.

Felmerülhet benned a kérdés, hogy a Klubkártya fényképe miért nem működik, mint mobilos klubkártya? Egyszerűen azért, mert ezt érezzük megfelelő megoldásnak a Klubkártya mobiltelefonos helyettesítésére. Ha szeretnél áttérni a mobiltelefonos Klubkártyára, akkor ezt csak egy vonalkódot tároló alkalmazással tudod megtenni.

FONTOS

Kérjük tartsd észben, hogy ugyan ezzel a megoldással több ember is használhatja a klubkártyádat, ha ők is beolvassák a vonalkódot. Ennek természetesen előnye, hogy te is és mindenki akinek megadod a vonalkódot az tud egyszerűen élni a klubkártya nyújtotta előnyökkel.

Ennek ismeretében azonban nem tudunk felelősséget vállani azért, ha valaki közülük elhasználja a megszerzett kedvezményeidet vagy felhasználja a kuponjaidat. Bárki, aki rendelkezik a mobiltelefonos klubkártyád vonalkódjával teljes körűen tudja használni annak minden funkcióját. Ezért kérjük, hogy alaposan fontold meg, hogy kinek adod meg ezt a lehetőséget.

Írj üzenetet!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.