Status Update

A cikk megjelenése: 2021-03-04
Status Update

 

Átmeneti boltbezárás, de a csomagfeladás addig is üzemel!

Először is a legfontosabb: a csomagfeladás továbbra is zökkenőmentesen üzemel majd, mint a legutóbbi bezárás idején,
de a ma délelőtt bejelentett Kormányrendelet alapján 2021. Március 8. és Március 22. között, sajnos zárva lesz a Szellemlovas üzlethelysége. Addig is minden energiánkkal a csomagokra fókuszálunk, hogy a lehető leghamarabb jussanak el hozzátok a termékek!

A kölcsönzés a mai naptól szünetel, ha valakinél még van kint kipróbálható társas azt szombaton zárásig tudja visszahozni!

A házhozszállításunk továbbra is gond nélkül üzemel, mi itt vagyunk, dolgozzuk fel a rendeléseket így a kiszállítást ez remélhetőleg nem fogja befolyásolni!

Személyes átvételes rendeléseiteket még szombaton (Március 6.) zárásig (18:00) át tudjátok venni, utána legközelebb az újranyitás után. Ha szeretnétek hamarabb kézhez kapni a megrendelt termékeket addig is a rendelés módosításával (ezt telefonon vagy emailben tudjátok megtenni) házhozszállítással tudjátok őket megkapni.

Kérünk szépen, hogy ne adjatok le személyes átvételes rendeléseket a zárva tartás ideje alatt, mert ezeket most nem tudjuk kiszolgálni és az üzlethelység újranyitásáig nem tudjuk őket fenntartani. Az ennek ellenére beérkezett személyes átvételes rendelőket értesíteni fogjuk, hogy szeretnék-e házhozszállítással megkapni a csomagot vagy ellenkező esetben sajnos törölnünk kell a rendelést. Ez alól kivételt képeznek természetesen az előrendelés alatt lévő, tehát az év későbbi részében megjelenő termékekre leadott rendelések.

Mi továbbra is dolgozunk, így telefonon a +361/3022326-os telefonszámon, vagy emailben az info(kukac)szellemlovas.hu email címen elértek minket 11 és 19 óra között minden hétköznap.

Írj üzenetet!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.