Megszűnik a “Hűséges barát” kupon (500, 1000, 1500 forintos), mi lesz helyette?

A cikk megjelenése: 2022-02-07

Amikor 2014 októberében bevezettük ezt a kupont, akkor csak az akkori karácsonyi időszakra gondoltunk, de jól fogadtátok, ezért állandó kuponná léptettük elő. Azóta rengeteg idő eltelt, megváltozott a világ, itt az ideje kivezetni, de úgy, hogy helyette adjunk valamit. Ezek után úgy döntöttünk, hogy a társasjáték és terepasztalos játék típusú termékeink árát egységesen 3%-kal csökkentjük (természetesen itt lehetnek kerekítések felfelé és lefelé is). Hogyan fog ez lezajlani?

A kuponkiadás utolsó napja: 2022. február 28.

Kupont az kap a vásárlása után, aki február 28-án zárásig személyesen vásárol a klubkártyája felmutatásával. Ezen kívül jár kupon a február 28-án zárásig feladott csomagok és az aznap éjfélig kifizetett banki átutalásos csomagok után.

A kuponok beváltásának utolsó napja: 2022. május 31.

A boltban ezen a napon zárásig lehet a kapott kuponokat vásárlásnál felhasználni a klubkártyád bemutatásával. Illetve a május 31-én éjfélig leadott rendelésekhez, amiknek a megjegyzésébe beleírtad, hogy szeretnéd felhasználni a kuponodat vagy kuponjaidat.

3%-os árcsökkentés időpontja: 2022. március 1. 00:01 perc.

Ekkor fogjuk egységesen megváltoztatni az árakat. A március elsejét a boltban villámátárazással fogjuk tölteni, de természetesen akkor is nyitva leszünk, csak előfordulhat, hogy a pénztárnál kevesebbet kell fizetni, mint amennyi a játékra ragasztott címkén lesz.

Március 1-je és május 31-e között lesz egy átmeneti időszak, amikor egyszerre aktív a kuponok beváltása és a 3% kedvezmény is. Tehát már 3%-al olcsóbbak a társasjáték és terepasztalos játék típusú termékeink, és még az érvényes kuponjaidat is felhasználhatod.

Hiányos, kifogyott, előrendeléses termékeket tartalmazó rendelések

Ha vannak olyan, jelenleg aktív rendeléseid, amik egyaránt tartalmaznak hiányos/kifogyott/előrendeléses és elvihető/feladható/átutalásra váró terméket is, azokról február 28-ig emailben nyilatkozhatsz, hogy szeretnéd-e az elérhető termékeket azonnal átvenni, vagy házhozszállítás esetén feladatni, és így kupont kapni utána, vagy vársz tovább, de ebben az esetben kupont már nem fogsz kapni, amikor a teljes összevárt rendelést átveszed. Ha február 28-ig nem jelzed szándékodat felénk, akkor automatikusan úgy vesszük, hogy szeretéd összevárni a teljes rendelést, amely esetben kupont már nem fogsz kapni.

A szabad választás lehetősége

Ha szeretnéd egy rendelésedet töröltetni, mert inkább szeretnéd a kedvezményes áron megvenni március 1-je után, akkor azt itt a Kapcsolat & Rólunk menüpontban tudod jelezni nekünk és módosítjuk a rendelésedet.

Írj üzenetet!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.