Történt némi változás a KeyForge világában!

A cikk megjelenése: 2022-07-07
Beköszönt a festékek új korszaka!

Az olvasztótégely alapjai, ahol tízezerszer tízezer világ összeolvadt, idegenek és mesterséges intelligenciák... megváltozott, mivel egy ősi építészekből álló összeesküvés átvette a hatalmat eme nemes konstrukció felett. Az elmúlt egy évben ahogy különös szürkeség borult a világra, úgy kezdett a csendes kétségbeesés bekúszni a lakosok szívébe. Most azonban egy új hajnal sugarai virradtak fel a horizonton.

Miért izgalmas a KeyForge?

A KeyForge innovatív utat tört azáltal, hogy az első olyan játék volt, amelyben minden egyes eladott pakli egy teljesen egyedi, eltérő kártyapakli volt, amelyet egyedi szoftverrel, procedurálisan generáltak és digitális nyomtatással állítottak elő.

Nem várt problémák

Sajnos 2021-ben előre nem látható gyártási akadályok merültek fel az egyedi pakligeneráló szoftverrel kapcsolatban a Dark Tidings kiegészítő tavaszi megjelenése után, ami a gyártás hosszan tartó leállásához vezetett. A KeyForge mögötti szoftver létrehozása évekig tartott, majd hirtelen eltűnt.

A felvásárlás

A KeyForge és játékosai miatt aggódva az Asmodee 2021 végén megkereste a Ghost Galaxy-t amelyet Christian T. Petersen, a Fantasy Flight Games eredeti alapítója hozott létre. Christian kötötte az eredeti megállapodást a KeyForge tervezőjével, Richard Garfielddel, hogy kiadják a játékát, és a vezetői csapatával együtt felügyelte a KeyForge első bemutatkozásának, a Call of the Archons-nak a kiadását. A Ghost Galaxy-nál Christian szerencsésen összegyűjtötte az FFG korábbi játékkészítőinek veterán csapatát, beleértve az eredeti KeyForge tervezése mögött álló kulcsfontosságú embereket.

"A Ghost Galaxy imádja a KeyForge-ot!" - mondta Petersen. „Mindannyian szuper izgatottak vagyunk, mert bejelenthetjük, hogy megszereztük az Asmodee csodálatos KeyForge játékának IP-jét és kiadói jogait. Tekintettel arra, hogy már dolgoztunk egy saját, következő generációs szoftvermotoron, amellyel procedurálisan generált kártyajátékokat hozhatunk létre, a KeyForge tökéletesen választás, és egy olyan vállalás, amit nem hagyhattunk ki. A rajongóknak érdemes becsatolniuk magukat, mert nagy terveink vannak a játékkal (és remélhetőleg sok új játékosával). "

"Nagyon örülünk, hogy a KeyForge-ot a Ghost Galaxy gondoskodó kezei közé adhatjuk" - mondta Chris Gerber, a Fantasy Flight Games stúdiójának vezetője. "Ez egy olyan játék, amely valódi elkötelezettséget igényel a mögöttes technológia felé, ami egyszerűen benne van az ő DNS-ükben. A KeyForge játékosainak csodálatos közössége van, akik nagyon jó kezekbe kerültek."

A KeyForge felvásárlása 2022 június elején zárult le, és mára már a világ is tudomást szerzett róla. Hurrá! Most egy fontos időszakba lép a Ghost Galaxy, amikor meghallgatják a játékosokat, a piacot, és egy sor döntést hoznak a KeyForge kiadási terveivel kapcsolatban.

Mi izgatottan várjuk az első Ghost Galaxy műhelyéből érkező megjelenést!

Fordította, összeollózta,
Zoli
Írj üzenetet!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.