BRÉKING! Star Wars: Shatterpoint

A cikk megjelenése: 2022-11-10
Star Wars: Shatterpoint

Harcolj a galaxisért, a sorsa rajtad múlik!

Az Asmodee és az Atomic Mass Games bejelentette a Star Wars: Shatterpoint című játékát, egy új minifigurás összecsapást, amely a már meglévő Star Wars minifigurás játékok ékes sorát bővítheti.

A Star Wars: Shatterpoint a játékosok kezébe adja az erőt, hogy megváltoztassák a galaxis sorsát a magvilágoktól a külső peremvidékig. A játékosok ikonikus Star Wars karakterekből álló csapatot állíthatnak össze és irányíthatnak, hogy izgalmas csatákban összemérhessék erejüket.

Főbb jellemzők

  • Testreszabhatóság: állíts össze egy igazán egyedi és ütős osztagot a Star Wars univerzum rendkívüli karaktereiből, akik gyönyörűen megformált és erőt sugárzó minifiguraként jelennek meg a játékban, és tökéletes alapként szolgálhatnak a festés világába belépőknek, ahogy a tapasztalt veteránoknak is.
  • Stratégia: a Shatterpoint egy szórakoztató és flexibilis csapatépítő játék, ahol a játékosok a különböző küldetések teljesítése érdekében optimalizálhatják a bevetni kívánt egységeiket. Legyen szó akár tematikus csapatokról, mint például Ahsoka Tano, Bo-Katan Kryze, Lord Maul és hűséges szuperkommandósai, vagy szabadon kombinálhatók a kedvenc karakterink, hogy olyan egyéni osztag lásson napvilágot, amilyet csak szeretnénk.
  • Csata: a játékosok karaktereik különleges és változatos harci képességeivel irányíthatják majd a csata menetét, miközben egymással versenyezve teljesítik a változó küldetési célokat.

"A Star Wars: Shatterpoint játék tervezése és fejlesztése valójában a mi szerelmes levelünk a gyerekkori szombat reggelek izgalmához és energiájához" - mondta Will Shick, az AMG termékfejlesztési igazgatója. "A Star Wars azon nagyszerű tulajdonságait - az akciót, a kalandot és az ikonikus karaktereket - akartuk felhasználni, ami egy olyan Star Wars minifigurás világba repít minket, ami egyenesen a 80-as és 90-es évek animációs sorozatait idézi fel az emberben. Ha azt mondjuk, hogy egy álom vált valóra, hogy egy ilyen tehetséges művészekkel, szobrászokkal és a Lucasfilmnél dolgozó fantasztikus csapattal dolgozhattunk együtt, és hozhattuk tető alá a játékot, akkor még nagyon finoman fogalmaztunk."


Várható megjelenési dátum: 2023 június.



Hello there,
Zoli
Írj üzenetet!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.