Társasjáték bolt. Fantasy / Sci-Fi könyvesbolt és antikvárium. Szerepjáték. Terepasztalos játék.

Társasjáték újdonságok

Hírek/cikkek

Bővítsd ki a Rémes ménes világát.

A hír megjelenése: 2022-05-02
Rémes ménes

Vár egy új kaland… mi baj lehet?
Ez az első kiegészítő a Unicorns of Legend óta, és nagy izgalommal bővítjük ki a Rémes ménes világát. Új Instant kártyák érkeznek, amelyek már nem csak a hagyományos Nyeh kártya képességgel bírnak. Emellett számos olyan kártya is bekerült, ahol rugalmasan "kiválaszthatod a kalandodat", vagyis két lehetőség közül neked kell választanod, hogy a kártyát miként játszod ki. Ráadásul új unikornisok mutatkoznak be, és a kaland témája végigvonul a teljes paklin. Lesz itt extrém kalandor unikornis, falábú kalóz unikornis, vagy épp matróz-sellő unikornis… Nyeh, cimbora!

A társasok világa (2. rész) - Ismerkedés a modern társasokkal!

A cikk megjelenése: 2022-05-02
A társasok világa (2. rész) - Ismerkedés a modern társasokkal!

Folytatjuk a társasjátékos kérdőívünk kiértékelést! A sorozat 2. részében a modern társasjátékok világába már belépő, lelkes játékosok ajánlanak remek játékokat, és adnak remek tanácsokat, hogy merre is érdemes elindulni!

...tovább a részletekhez

Nyilván új partyjáték

A hír megjelenése: 2022-04-29
Nyilván

A kép(zet)társítás és telepátia játéka! A Nyilván egy képasszociációs kooperatív játék. A játék során mindenkinek egyszerre, titkosan ki kell választania egy képet az asztal közepéről. Ez egyszerűnek hangozhat, azonban a kommunikációtok korlátozott. Figyelnetek kell a csapattársaitokra, és ki kell találnotok, mely kártyákat fogják ők elvinni, hogy ne ugyanazt válasszátok! Ami valakinek egyértelmű, az másnak elrugaszkodott lehet…
Készen álltok az összehangolódásra?

Nemesis: Lockdown (angol) plusz figurák.

A hír megjelenése: 2022-04-29
Nemesis: Lockdown

Két-két új alternatív figura jött a Nemesis: Lockdownhoz.
Az Alien Kings a Lockdown egyes idegen fajú királynőinek alternatív figurái. Ha többféle királynővel szeretnél játszani ez a te dobozod.
A Space Cats A Lockdown egyes idegen fajú cicáinak alternatív figurái. Szeretnél a játékban többféle cicát ezt a dobozt ne hagyd ki.

Vampire: The Masquerade - Heritage

A hír megjelenése: 2022-04-28
Vampire: The Masquerade - Heritage

A Vampire: The Masquerade - Heritageben, egy gyorsan játszható legacy játékban egy ősi vámpírt alakítasz. 700 évet átölelő, ősi titkok nyomába eredsz, miközben megpróbálod elkerülni az inkvizíciót, és megpróbálod megmenteni, ami a saját emberségedből még megmaradt.
Minden egyes játék után a játékosok rögzíthetik az eredményeiket egy saját játékos lapon, amely a hétszáz éves történelem során véghez vitt tetteik krónikájaként szolgál majd, és így a kampány végkimenetelét is befolyásolja.
A hétszáz év végül egy csúcspontot jelentő befejezéssel ér véget, amikor a játékosok a kampány során összegyűjtött nyomok, szövetségesek és hatalmuk segítségével igyekeznek megfejteni az ősi rejtélyeket.

Warcraft könyvek

A hír megjelenése: 2022-04-28
Warcraft könyvek

Kaptunk pótlást új könyvekből, és a múlt héten hoztak be Warcraft antikvár könyveket is. Ha érdekel a Warcraft világa érdemes körbenézni a boltban és a webáruházban is.

A kártyajáték után magyarul a társasjáték is. Bloodborne: A társasjáték.

A hír megjelenése: 2022-04-26
Bloodborne: A társasjáték.

Bloodborne: A társasjáték egy sötét és kihívást jelentő kooperatív játék, melyben 1-4 vadász 4 egyedi kampányban indul felfedezésre Yharnam városában, ahol fenevadakon és szörnyeken átverekedve magukat igyekeznek túlélni az éjszakát. A kampányok folyamán a vadászok előtt egyedi történetek bontakoznak ki, miközben képességeik, erejük fejlődik, és ellenségek egész hadával kerülnek szembe útjuk során.
Ha játszottál valaha a számítógépes játékkal, érdemes kipróbálni barátokkal a társasjáték verziót is.

A homokdűnén túl

A cikk megjelenése: 2022-04-26
A homokdűnén túl (1. rész)

Ismét irány a Dűne! Ügynökök, egységek gyülekező! Az ixiek is megérkeztek!

...tovább a részletekhez

Akciós könyvek polca

A hír megjelenése: 2022-04-26
Akciós könyvek polca

Frissítettük az akciós könyveket!
Egy polcon megtalálod a boltban az összes kedvezményes új könyvet. Egységesen 60%-al lettek olcsóbbak, amíg a készlet tart.

Azul: A királyné kertje már a boltban

A hír megjelenése: 2022-04-25
Azul: A királyné kertje


Az Azul: A királyné kertje játékban a játékosok azt a megbízatást kapják, hogy csodaszép növények, fák és díszítőelemek segítségével egy pompás kertet hozzanak létre a király bájos feleségének. Az Azul sorozat védjegyévé vált innovatív mechanizmust használva a játékosoknak körültekintően kell kiválasztaniuk a kertjük díszítéséhez szükséges színes elemeket.
Készítsd el a tökéletes kertet Aragóniai Mária királyné számára.

Alice is missing néma szerepjáték.

A hír megjelenése: 2022-04-25
Alice is missing

Az Alice is Missing egy néma szerepjáték Alice Briarwood, középiskolás alsó tagozatos eltűnéséről az álmos észak-kaliforniai Silent Falls városában. A játék során a játékosok telefonjuk segítségével szöveges üzeneteket küldenek egymásnak, miközben nyomokat tárnak fel arról, hogy mi történt Alice-szel. A játék egyetlen, két vagy három órás ülésen keresztül tart. Nincs hivatalos játékmester, de egy játékosnak el kell magyaráznia a szabályokat és vezetnie kell a játékot. Az első 45 percben a játékosok megalkotják karaktereiket, Alice-szel való kapcsolatukat és egymáshoz fűződő viszonyukat. A következő 90 percben a szereplők SMS-beszélgetései következnek, miközben felfedik Alice sorsát. Távoli játékhoz kiváló! Egyetlen 2-3 órás játékmenet, 3-5 játékosnak.

Egy szerelmes levél Jabbának?

A hír megjelenése: 2022-04-25
Jabba love letter

Ismeritek a Love Letter játékot? A méltón sikeres kártyajáték alapján készült a Star Wars: Jabba's Palace - A Love Letter Game, ami megőrzi az eredeti játék egyszerű és szórakoztató mechanikáját, miközben kihasználja a Jedi visszatér ikonikus karaktereinek tehetségét. Egy gyors kártyajáték a lázadó bátorságról és az aljas csalásról.
A galaxis leghírhedtebb gengszterének otthona a veszély és a megtévesztés helye. Aljas lakói a palotában élnek és virulnak, de a Lázadók Szövetségének tagjainak megvannak a saját terveik...

Két kártyajáték a Magyar Máltai Szeretetszolgálat gondozásában.

A hír megjelenése: 2022-04-22
Szimat, Hogy folytatod?

Két kártyajáték, ami azon túl, hogy jó játék, segít megnyílni és felfedezni egymás érzéseit.
A Hogy folytatod? kártyajátékot a Szeretetszolgálattal együttműködve fejlesztette ki Győri Zoltán társasjátékkészítő. A beszélgetésindító játék során a résztvevőknek befejezetlen mondatokat kell folytatni, segítve a megnyílást önmaguk és tásaik felé. Bárki számára ajánlott, a szülői alkoholizmus témaköre csak akkor kerül képbe, ha a 80 alapkártya mellé a külön jelöléssel ellátott további 30-at is bekeverik.
Szimat kutyussal örömteli, meghitt, és mókás pillanatokat élhetünk meg akár családi, baráti körben, az óvodai vagy iskolai közösségeinkben, miközben önmagunk és mások érzéseinek új mélységeit fedezhetjük fel. A kártyajáték fejleszti az érzelmi intelligenciát, segít az aktuális érzések kifejezésében, megnevezésében, a történések, kapcsolatok mélyebb megértésében.
Különösen fontos, hogy minden eladott játék a szenvedélybetegséggel küzdő családok támogatását teszi lehetővé az Apa, anya, pia programon keresztül.

Critical Role: Call of the Netherdeep

A hír megjelenése: 2022-04-21
Critical Role: Call of the Netherdeep

Az első nagy kalandmodul a Critical Role Exandria világán, 3-12-es szintű kalandozóknak.
Meg tudod változtatni a sorsot? A Critical Role című sikersorozat kampányai által ihletett kaland Xhorhas pusztaságában kezdődik, és a Marquet kontinensen levő csillogó oázisvárosba, Ank’Harelbe vezet. Onnan pedig tovább a homály, a romlottság és a szomorúság elsüllyedt birodalmába, amelyet Netherdeepként ismernek.
A könyv új varázstárgyakat és lényeket is tartalmaz, valamint megismerhetsz új, rivális NPC-ket. Játszatok végig egy epikus Critical Role kampányt a világ legnagyobb szerepjátékvilágán.

Star Realms (Box Set).

A hír megjelenése: 2022-04-21
Star Realms (Box Set)

Hallottál már a Star Realmsről? Egy izgalmas játék, amely a Dominionhoz hasonló alapokon nyugszik, igaz eltérő témát feldolgozva. Pár perc alatt el lehet kezdeni a játékot, csak egy asztal kell és két játékos. Egy parti lejátszása húsz percnél ritkán hosszabb, így visszavágóra sokszor lesz lehetőség.
A Box Set tartalmazza a Star Realms alapjátékot, a Gambit kiegészítő összes kártyáját, valamint egy játéktáblát és két további kezdőpaklit, így 2-4 játékos számára is fantasztikus játékmenetet biztosít. A Nemesis Beast és a Pirates of the Dark Star kihíváskártyák pedig további egyszemélyes és kooperatív játéklehetőségeket nyújtanak! Minden doboz egy komplett, 4 játékosnak szóló játék, amely 162 kártyát és a játékszabályt tartalmazza és elég nagy ahhoz, hogy ha készítetek bele egy inzertet, akkor sokkal több lapot is lehessen benne tárolni.