• 5%
  kedvezmény
 • 5%
  kedvezmény
 • webrend/images/termek_large/tarsas_2016_ludonaute_coltexpress2_lrg.webp
 • 5%
  kedvezmény
 • webrend/images/termek_large/tarsas_2016_ludonaute_coltexpress3_lrg.webp
 • 5%
  kedvezmény

Colt Express (angol)

Bontott Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
 4.0
1 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.
 • Rövid leírás
 • Tulajdonságok
 • A sorozat többi darabja
 • Vélemények

Ez itt bizony egy vonatrablás! A zsákmánnyal vagy golyóktól szaggatva távozol?


A vonat békésen zakatolt a vadnyugaton negyvenhét utasával, akik azonban hamar felfigyeltek a lábak dobogására a tető felől, ahogy az eldördülő lövések zaja is elnyomta az emberek beszélgetését. A vonatot megtámadta egy csapatnyi bandita és megindult a harc a zsákmányért!


Elő a revolvert!


A Colt Express egy vonatrablás történetét meséli el, amelyben ti alakítjátok a rablókat. Bejárjátok a vonatot, kimásztok a tetőre, verekedésekbe bonyolódtok, lövöldöztök, és lehetőség szerint megkaparintjátok az utasok értékeit.


A tervezgetés


A gazdagodás e formája nem olyan egyszerű, mint sokan hiszik. A rablás kivitelezése alapos tervezést igényel, amit a kártyáitokkal fogtok kivitelezni. Ki kell helyezned az asztal közepére egy lapot a kezedből, amely megmutatja a következő lépésed, ám még nem hajtod végre. A soron következő játékosnak a te kártyádra kell helyeznie a sajátját és ez így megy egészen addig, amíg mindenki ki nem rakott három vagy négy lapot. Csakis ezután kezdődnek el az akciók. Nem csak a saját lapjaid kell ismerned, de a többieket is figyelemmel kell tartanod. Elég egy kártyát elfelejtened, és lehet, a saját taktikád már nem is ér semmit! Nem lesz egyszerű feladat, főleg akkor nem, ha a vonat alagútba hajt és a sötétben nem tudod, mi történik körülötted.


Robban a bomba


Az események sebesen követik egymást. A kijátszott kártyák utasításait sorra végrehajtjátok és lesz, ami lesz! Egyetlen biztos dolog a káosz!


Még az első egy-két lap működni fog, de pár kör után már korántsem biztos, hogy jól terveztetek. Lehet, már nincs is ott a zsákmány, amit meg akartál szerezni, vagy nincs kire lőni. Esetleg a serif elállta az utadat és fel kell menekülnöd a vagon tetejére.


Az akciók végrehajtása után jöhet a következő tervező kör. A játék akkor ér véget, mikor a vonat befut az állomásra. Ekkor összeszámoljátok a zsákmányt, valamint az a rabló, aki a legtöbbet lőtte a kaland során, az még kap egy kis jutalmat. A legnagyobb vagyont összegyűjtő játékos a győztes!

A játék tartalma


6 vonat, 1 mozdony, 7 fabábu, 6 karakterlap, 132 kártyalap és 32 zsákmányjelző.


Fontos megjegyezni, hogy nincs játéktábla, ugyanis az összeállítható vonatok alkotják a terepet. A hangulatot tovább fokozza az elhelyezhető kaktuszok, sziklák is az asztalon. A külcsín elsőrangú.


Vonatrablás az élet


A Colt Express tetszeni fog mindazoknak, akik hamar bele akarják vetni magukat az akcióba. A szabályok rövidek, a játékmenet pörgős, a gyors gondolkodás fontos. Egy jó csapattal játszva remek parti játékká alakulhat, de kisebb létszámban is élvezhető, amikor is a taktikázás kerül előtérbe.


Ha egy remek vadnyugati kalandra vágysz, ne keress tovább!


Angol nyelvű játékszabályAngol nyelvű ismertetőMagyar nyelvű ismertető

Magyar nyelvű játékmenet

Colt Express (angol)

Szabály a dobozban:Angol
Szerző: Christophe Raimbault
Kiadó: Ludonaute
Kiadás éve: 2016
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Sorozat: Colt Express
Címkék: Harci, Spiel des Jahres nyertes, Vadnyugati, Vonatos, Családi, Eltérő játékos képességek, Akció programozás, Lap menedzsment, Szívatás, Akció választás,
17450,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
7265,- Ft
Előrendelhető
Várható érkezés: 20-30 nap
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
1 értékelés alapján

4.0

A pontok átlaga

 • 0
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Hangulatos, jópofa party játék.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat