Gyémántvadászok (Diamant) (Magyar kiadás)

Bontott Társasjáték - Önálló játék
  • 10%
    kedvezmény
  • 10%
    kedvezmény

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Magyar

A játék: Nyelvfüggetlen

Játékosszám: 3-8 játékos

A legjobb: 6 játékossal

Játékidő: 30 perc

Ajánlott: 8 éves kortól


Adatok:

Szerzők: Bruno Faidutti, Alan R. Moon

Kiadó: Compaya (Gamer Café)

Kiadás éve: 2020


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

A játék korábban "A végzet temploma" címet viselte, ami sokkal kifejezőbb volt a mostaninál, de sajnos kevéssé "nemzetközi".
Minden résztvevő egy-egy kalandor, olyan, mint Indiana Jones vagy Alan Quatermain, aki bejutott Salamon király legendás gyémántbányáiba (vagy valami ilyesmibe).
Minden egyes körben ugyanaz a gyötrő kérdés: vállalod-e a kockázatot, hogy még mélyebbre hatolsz a veszélyes és alattomos barlangba vagy visszatérsz a táborba a már megszerzett drágaköveiddel?

 

Az Árulás mini-kiegészítő kártyacsomagot a játék mellé adjuk ajándékba!

Milyen mélyre merészkedsz a bányában, mielőtt nemet mondanál az egyre gyarapodó zsákmányodnak?


A játékosok a bányát járják, különleges drágakövek után kutatva. Vajon neked kedvez majd a szerencse? A játékosok kártyákat fordítanak fel a húzópakliból, amely lapok fokozatosan mélyítik a bányát, és amik hatására drágakövekre lehet bukkanni. Ezeket a játékosok igazságosan elosztják egymás között, a megmaradt drágaköveket pedig a kártyán hagyják. A következő lap felfedése előtt szavazásra kerül sor, hogy ki szeretne tovább menni, és ki az, aki inkább elhagyja a bányát és visszamegy a táborhelyre, hogy biztos helyre tehesse zsákmányát. Aki így tesz, az a barlang korábbi lapjain maradt drágaköveket is felveheti, többedmagával.


Miért hagynád ott a tárnát? A válasz egyszerű: többféle veszély is leselkedik rátok! Skorpiók, kígyók, hegyomlások, mérges gázok és robbanások nehezítik meg utatokat, és ha ezek közül bármelyikkel másodjára találkoztok, a bányában kalandozó játékosoknak az adott körben összegyűjtött összes kincsét el kell dobnia! Az igazi kihívás és mérlegelés ott kezdődik, hogy minél többen fordulnak vissza a biztonságot jelentő táborba, annál kevesebb játékosnak kell osztoznia a következő lapkákon felbukkanó kincseken, így egyre nagyobb szeletet tudsz majd kihasítani a tortából. Ha már csak te vagy odalent egyedül, minden kincset egyedül gyűjthetsz be. Jól hangzik, ugye? De ne feledd, fennáll a veszélye, hogy pórul jársz, és üres kézzel kell távoznod...


Angol nyelvű játékszabályMagyar nyelvű ismertető


Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

A Tarsasjatekok.com kiemelt partnere!