4 Gods

Bontott Társasjáték - Önálló játék
 
0 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

A 4 Gods egy valós idejű területlapka lehelyezős játék, melyben a játékosok alkotják meg a világot. A térképmezőket egymás után helyezitek le, és a világ négy istene közül az egyikkel kell megnyernetek a követőiteket próféták kiküldésével.

4 gods

A játékosok egy keret körül ülnek, ami a világ határait képviseli. Minden játékos két véletlenszerűen húzott lapkával kezd, amin négy féle tájtípus lehet. A játék kezdetén mindegyik játékos egyidejüleg elkezd lapkákat fektetni a keretbe; mindegyik lapkának szomszédosnak kell lennie két oldalra, így kezdetben csak a keretben lévő sarkokba tehetünk, majd a belső részeket is ki tudjuk építeni később.

Dönthet úgy egy játékos, hogy a lapka keretbe rakása helyett, a saját felületére rakja a tile-t, ahol maximum 10 ilyen lehet. Amikor egy játékosnak szabadon van mindkét keze, két új területlapkát vehet a zsákból, egyébként minden játékos akinek nincs a kezében lap, húzhat bármennyi lapkát a saját félretettek közül is és lehelyezheti a keretben. Pontok gyűjtésével kaphatjuk meg a négy isten egyikét és a követőit. Minden istenhez rendelve van egy fajta táj, amire prófétákat rakhat.

Ha a világ ki van rakva vagy a játékosok úgy látják, hogy már nem lehet több területlapkát lehelyezni, a játéknak vége. Amelyik isten a legtöbb pontot szerezte, az nyer.

4 Gods

Szabály a dobozban:Angol
Szerző: Christophe Boelinger
Kiadó: Asmodee
Kiadás éve: 2016
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Címkék: Realtime - Valósidejű játék, Kirakós, Stratégia (Eurogame), Többségi birtoklás, Lapka lepakolás,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat