Trónok Harca Rizikó (Risk - Game of Thrones)

Bontott Társasjáték - Önálló játék
 
0 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények
Rizikó: Trónok Harca. Egy remek társasjáték, korunk egyik legsikeresebb regénysorozatának bőrébe bújtatva. Azonban ez még nem lehet elég ahhoz, hogy maga a játék is remek legyen. Ezt az USAopoly is tudja, és mindent megtettek azért, hogy ne csak a hírneve legyen minőségi a társasnak, hanem maga a játék is.

A felhőtlen szórakozást a két térképpel (Westeros és Essos), a több, mint a 650 alkatrésszel és a háromféle játékmóddal igyekszik elérni. A háromféle játékmódból az első a jól ismert Rizikó szabályok szerinti játék, vagy különböző küldetéseket is teljesíthetünk, végül pedig a két térkép keresztezésével akár egy 7 fős óriási világháború módban is játszhatunk.

A játék 315 gyönyörűen kidolgozott műanyag figurát tartalmaz, ami a hét ház jelképeit hordozza. (Stark, Baratheon, Lannister, Tyrell, Ghicsari, Martell, Targaryen) Ezen kívül minden ház, egy saját műanyag tárolódobozt is kap, amibe a figurákat pakolhatjuk.

Akik szeretik a Trónok Harca világát, és pluszban szívesen játszanak egy harci stratégiai játékkal, azoknak nyugodt szívvel tudjuk ajánlani ezt a társasjátékot.

Hivatalos honlap

Trónok Harca Rizikó (Risk - Game of Thrones)

Szabály a dobozban:Magyar
Kiadó: Winning Moves
Kiadás éve: 2017
Szükséges nyelvismeret: Magyar nyelvű
Sorozat: Rizikó játékok
Címkék: Fantasy, Harci, Ajándék tematikus játékzabálónak, Stratégia (Eurogame), Tematikus: A Game of Thrones,
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 6000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat