• webrend/images/termek_large/tarsas_aftermath2_lrg.jpg

Aftermath

Bontott Társasjáték - Önálló játék
 
0 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Az Aftermath egy kalandkönyv játék, melyben kis rágcsálók szerepét öltitek magatokra, akik küzdenek a túlélésért és valahogy boldogulniuk kell a nagy, veszélyes világban. Az emberek misztikus módon egyszer csak eltűntek és a civilizáció megmaradt morzsáit elkezdte bekebelezni a természet és az állatok, amik fennmaradtak.

A játékban egy kívülálló rágcsáló banda egyik tagja vagy, akiket a kolónia csak a „támogatókként” ismernek. Van itt dühkezelési problémákkal kűzdő tengerimalac, egy hörcsög aki nagyon gyorsan beszél, de még annál is gyorsabban vezet, egy éles szemű kis egér, aki bizonyítani akar, és egy misztikus mezei egér. Ezeknek a karaktereknek mind megvan a saját személyisége, játékstílusa és saját célja.

Elhagyjátok a fészketek biztonságát, hogy kockázatos utatokra induljatok az elhagyott világba, amely több mint 20 történet vezette küldetésen és mellékküldetésen keresztül vezet. Tisztítsátok meg az emberiség romjait, hogy ételt és ellátmányt találjatok a kolóniátok számára... de csak óvatosan! A világ tele van banditákkal és ragadozókkal és csak rajtad múlik, hogy felveszed a harcot velük, vagy inkább elmenekülsz.

Térjetek vissza sikeresen a megszerzett ellátmánnyal és információval, amely segíthet a barátaitoknak és a családotoknak a túlélésben. Növeljétek a kolóniát és tartsátok biztonságban új építményekkel és fejlesztésekkel, azokkal az elemekkel, amiket zsákmáynoltatok egy kaland során, de tervezzetek okosan, mert a kolónia nehéz időknek néz elébe minden egyes alkalommal, amikor elhagyjátok a fészket...

Aftermath

Szabály a dobozban:Angol
Szerző: Jerry Hawthorne
Kiadó: Plaid Hat Games
Kiadás éve: 2019
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Címkék: Kalandjáték, Állatos, Típus: Kooperatív,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat