• 20%
    kedvezmény

Detective Club (angol)

Bontott Társasjáték - Önálló játék
 
0 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Üdv a klubban!

Az összeesküvők minden körben titokban csapatokat alkotnak és megpróbálnak két illusztrált kártya segítségével szavakat kitalálni, miközben a többi játékos detektívként – akik szintén ismerik a szót – de a játékosok kilétét nem, az összeesküvő személyére próbálnak rájönni. A detektíveknek "pengeélen kell táncolniuk", hisz egyrészről nyomozniuk kell, másrésztről viszont el kell kerülniük annak a gyanúját, hogy ők maguk az összeesküvők.

Egy forduló 5 különböző játékrészből tevődik össze. Elsőként ki kell választanatok a kérdéses szót, majd kiosztjátok a szerepeket és kijátszátok a kártyákat. Ezt követi a vitázási és szavazási fázis, melyben kiderül, hogy ki volt az összeesküvő. Végül pontozás következik – aki a fordulók során a legtöbb győzelmi pontot gyűjtötte, az lesz a győztes!

Elemezd a bizonyítékokat, hallgasd ki a szemtanúkat és találd meg azt, aki hazudik! Ez csak a legszemfülesebb, legravaszabb nyomozónak sikerülhet, gyere és próbáld ki magadat!

Detective Club (angol)

Szabály a dobozban:Angol
Szerző: Oleksandr Nevskiy
Kiadó: IGAMES
Kiadás éve: 2019
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Címkék: Party, Következtetés/Nyomozás, Szavazás,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat