• 20%
  kedvezmény
 • 20%
  kedvezmény
 • webrend/images/termek_large/tarsasjatek_onenightultimatevampire2_lrg.jpg
 • 20%
  kedvezmény
 • webrend/images/termek_large/tarsasjatek_onenightultimatevampire3_lrg.jpg
 • 20%
  kedvezmény

One Night Ultimate Vampire

Bontott Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
 
0 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.
 • Rövid leírás
 • Tulajdonságok
 • A sorozat többi darabja
 • Vélemények

Vámpírok hoznak faludra káoszt és veszélyt! Elő a karókkal!


Ismét egy pörgős játék a Bezier Games-től, de most nem a Vérfarkasoké lesz a főszerep, hanem a Vámpíroké. Ebben a parti játékban 3-10 játékos élheti át egy vámpírok fenyegette falu lakóinak életét, de vigyázat, a játékosok közül néhányan maguk a rejtőzködő vérszívók. Az éjszaka folyamán a vámpírok garázdálkodnak, reggel viszont a falu lakói meglincselnek valakit maguk közül, akikről azt gyanítják, hogy tagja az éj gyermekeinek. Lássuk milyen izgalmakat rejt ez a parti játék!


A játék tipikusan a „gyilkosos” játékok mechanikájával működik, vagyis a játék elején mindenki kap egy szerepet, majd mindannyian behunyjátok a szemeteket. A játékvezető ez után utasításokat ad arra, hogy bizonyos szerepekkel rendelkező játékosok mit csináljanak. Például van a gyalázatos vámpír, aki vadászni indul, de ott van a jóindulatú Ámor, aki szerelmet ébreszt két karakter között. Olyan is van, aki ismeri a vámpírok kilétét, de a vámpírok nem ismerik őt. Vannak olyan szereplők is akik titokban kicserélhetik más emberek szerepkártyáit, és rengeteg szerep van ami még tovább bonyolítja az amúgy sem egyszerű helyzetet. Miután mindenki végrehajtotta a szerepének megfelelő utasításokat jöhet a következő fázis.


Felébred a falu


Reggel mindannyian kinyitjátok a szemeteket, és az éjszaka meglátottak, megtudottak alapján megpróbáljátok szavazással eldönteni, hogy melyik játékost lincseljék meg a rettegő falusiak. Akire a legtöbb szavazat kerül, azt a játékost a falusiak meglincselik, szerepkártyáját fel kell fordítani. Azonban a döntést több dolog is megnehezíti, és ez egy nagy újdonság a One Night Ultimate Werewolf-hoz képest. A játék során különöző tokeneket kaphatunk, amiket más játékosok adnak nekünk. Például a vámpír és az orgyilkos is meg tud jelölni minket, vagy ha a szomszédunk megbetekszik megkapjuk a betegség tokenjét, amivel elveszítjük a szavazóképességünket és még sok más izgalmas történés színesíti a falusiak életét.

A cél minden karakternek más és más. A vámpír túl akarja élni, ha nem őt lincselik meg, akkor ő nyerte a játékot. A falusiak célja azonban pontosan az, hogy likvidálják a rémet. Minden karakternek megvan a maga célja, amivel végül győztesen kerülhet ki. Fontos megjegyezni, hogy ez a játék is, ugyanúgy, mint a One Night Ultimate Werewolf 1 körből áll. Egy éjszakából és nappalból. Így lehet lejátszani 10 perc alatt, hogy aztán jöhessen a következő leosztás új szereplőkkel, új történésekkel, új izgalmakkal.


Remek hír, hogy a One Night Ultimate Vampire kombinálható a One Night Ultimate Werewolf játékokkal, hogy még színesebb legyen az amúgy komor, rettegéssel teli, sötét éjszaka.


Hivatalos honlap: Bezier Games


Angol nyelvű játékszabályAngol nyelvű ismertetőAngol nyelvű játékmenet

One Night Ultimate Vampire

Szabály a dobozban:Angol
Szerzők: Ted Alspach,
Akihisa Okui
Kiadó: Bezier Games, Inc.
Kiadás éve: 2016
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Sorozat: One Night Ultimate játékok
Címkék: Horror, Kártyajáték, Blöffölés, Party, Következtetés/Nyomozás, Eltérő játékos képességek, Áruló, Szavazás, Telefonos applikáció,
7265,- Ft
Előrendelhető
Várható érkezés: 20-30 nap
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
10175,- Ft
Előrendelhető
Várható érkezés: 20-30 nap
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
11407,- Ft
Előrendelhető
Várható érkezés: 20-30 nap
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat