• 20%
    kedvezmény

Monopoly - The Big Bang Theory

Bontott Társasjáték - Önálló játék
 
0 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények
Mond, hogy nem akartál legalább egyszer Sheldon baráti társaságához tartozni, hogy megmond neki a véleményed! Mond, hogy nem akartál legalább egyszer Sheldon lenni, hogy bármikor, bárkinek büntetlenül az idegeire mehess! Most itt a remek lehetőség mind a két oldal kipróbálására. Hívd össze a haverokat, és járjátok be kedvenc sorozatotok klasszikus helyszíneit, mint a mosókonyha, vagy a képregénybolt.
A játékban 7 gyönyörűen kidolgozott fém figurával játszhatsz, ami a sorozat szereplőit jellemzik. (Leonard szemüvege, Sheldon helye, Howard űrhajós sisakja, Raj kutyusa, Penny boros pohara, Amy tiarája és Bernadatte mikroszkópja).
A Monopoly egy társasjáték; elődjét Charles Darrow találta fel 1935-ben. Az eredeti játéktábla, amelyet az USA-ban és a világbajnokságon is használnak, Atlantic City várost ábrázolja. A játékot 37 nyelven jelentették meg, természetesen magyarul is, és több mint 250 millió példányban került el 103 országba.
A játék lényege területeket és épületeket venni, eladni vagy bérelni egészen addig, ameddig valamelyik játékos monopóliumhoz jut. Számos országban rendeznek Monopoly bajnokságot, a világbajnokság pedig kétévenként szokott lenni.

Monopoly - The Big Bang Theory

Szabály a dobozban:Angol
Szerző: Charles Darrow
Kiadó: Winning Moves
Kiadás éve: 2016
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Sorozat: Monopoly játékok
Címkék: Stratégia (Eurogame),
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat