• 5%
  kedvezmény
 • 5%
  kedvezmény
 • webrend/images/termek_large/tarsas_2020_riogrande_nevadacityp2_lrg.jpg
 • 5%
  kedvezmény
 • webrend/images/termek_large/tarsas_2020_riogrande_nevadacityp3_lrg.jpg
 • 5%
  kedvezmény

Nevada City

Bontott Társasjáték - Önálló játék
 
0 értékelés
A korszak az 1800-as évek. A helyszín a betelepítésre váró Nevada City. Legyél te az egyik alapító család, és múld felül a többiek tanyáját!
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.

Kártyavédő, hogy "örökké" tartson

Játék közben a lapok sérülnek és kopnak a legkönnyebben. Ne felejts el kártyavédőt választani hozzájuk!
Válassz kártyavédőt
Standard: általános használatra
Kártyavédő - Swan 60*92 mm Standard (160 db-os) 2 db
Össz ár: 2180,- Ft

Prémium: igényes játékosoknak
Kártyavédő - Swan 60*92 mm Premium (100 db-os) 2 db
Össz ár: 2180,- Ft
 • Rövid leírás
 • Tulajdonságok
 • A sorozat többi darabja
 • Vélemények

Farmolj a Vadnyugaton!

A családoddal azért jöttetek el Nevada Citybe, hogy legyen egy saját tanyátok és gyarapítsátok a várost. Képesek lesztek felülmúlni a többi tanyát?


Nevada City minden játékosa egy-egy családdal kezdi a játékot - anya, apa, lány és fiú -, valamint egy kis területtel, ahol farmokat létesíthetnek, állatokat tarthatnak, és ezüstbányákat termelhetnek ki. A játékot mindenki egy bányával, egy farmmal és egy karámmal kezdi, némi pénzzel és egy kevés áruval. A város még csak néhány épületből áll, de az évek előrehaladtával újabb épületek is elérhetővé válnak. (A játék négy év történetét öleli fel.)


Egy év a játékban számos fordulón át tart, egészen addig, amíg az összes játékos fel nem használja mindegyik karakterét és felbérelt emberét. A körében a játékos kiválasztja valamelyik karakterét, és addig cselekszik, amíg az adott karakter összes tevékenységét el nem végezte; egy karakter nem tudja kétszer ugyanazt a műveletet végrehajtani egy körön belül. A karakter vásárolhat új ingatlant a városházán; bányászhat, gazdálkodhat vagy gondozhatja az állatokat a saját birtokain; szerezhet új épületet; építhet egyet; használhat egyet; szerződést köthet, amelynek feltétele a város fejlesztése; vagy dolgozhat is gey már meglévő szerződés teljesítésén. Minden szereplőnek és munkásnak különböző képességei vannak, amik segíthetik az általuk végzett tevékenységeket, például több ezüstöt találhatnak a bányában, vagy fát tudnak szerezni egy építkezésre.


Győzelmi pontokat (VP) nagyon sokféleképpen lehet szerezni: az épületek építéséért, vagy az ezekből befolyó adókért (amikor más játékosok használják őket, fizetniük kell érte), a szerződések teljesítéséért. Minden játékos kap egy privát célkártyát a játék kezdetekor, és minden játékos pontokat szerezhet ezekért a célkártyákért annak alapján, hogy milyen jól teljesítenek a többi játékossal szemben.


Minden évben különféle események történnek, így jöhet szárazság, de lehet idén nagyon termékeny a föld. Az év végén a munkások távoznak, hacsak nem házasodnak be a családba.


A Nevada City emellett olyan kiegészítő szabályokat is tartalmaz, amelyek további épületeket és eseményeket adnak a játékhoz, vagy egy plusz szerencsejáték-aljátékot, ingatagabb termelési piacot nehezítésképp, hogy a nyugati élet kevésbé legyen kiszámítható, valamint további gyerekeket a családhoz. Mindennek tetejébe azok a munkások, akik az év vége után munka nélkül maradnak garázdaságba keverednek vagy banditák lesznek és elkezdenek lövöldözni a városban, ezért fegyveres erőid össze kell gyűjtened ellenük, hogy sarokba szoríthasd őket, miközben igyekezned kell elkerülni bármilyen sérülést, hiszen a sérült karakter képességeit nem biztos hogy tudod használni a következő évben!


Angol nyelvű ismertető

Nevada City

Szabály a dobozban:Angol
Szerző: Alan D. Ernstein
Kiadó: Rio Grande Games
Kiadás éve: 2020
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Címkék: Gazdasági, Városépítő, Vadnyugati, Munkás lehelyezés, Terület építés/fejlesztés,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat