• 5%
  kedvezmény
 • 5%
  kedvezmény
 • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_gmt_dominantspeciesmarine2_lrg.jpg
 • 5%
  kedvezmény
 • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_gmt_dominantspeciesmarine3_lrg.jpg
 • 5%
  kedvezmény

Dominant Species: Marine

Bontott Társasjáték - Önálló játék
 
0 értékelés
Urald a tengervíz ősi tengervilágát, különben te leszel az, aki haleledellé válik.
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.
 • Rövid leírás
 • Tulajdonságok
 • A sorozat többi darabja
 • Vélemények

Hatvanvalahány millió évvel ezelőtt véget ért egy nagy jégkorszak. A földgömb átformálódik a masszív felmelegedés hatására; a titáni harc a felsőbbségért akaratlanul is megkezdődik a különböző állatfajok között.


A Dominant Species: Marine olyan játék, amely elvont módon eleveníti meg az ókori történelem egy kis részét: a kemény jégkorszak végét és azt, amit ez jelent a lassan változó, szárazföldhöz alkalmazkodni próbáló élőlényeknek.


Minden játékos magára ölti a négy fő víziállat-osztály - hüllők, halak, lábasfejűek vagy rákok - egyikének szerepét. Mindegyikük többé-kevésbé a természetes egyensúly állapotában kezdi a játékot (egymáshoz képest). De ez az állapot nem tarthat sokáig: lejárt az idé és csak a legerősebb élheti túl a többieket.


Az "egységeid" ügyes elhelyezésével megpróbálhatsz a lehető legkülönbözőbb élőhelyeken boldogulni annak érdekében, hogy minél hatékonyabb képességű kártyákat szerezz. Az egyes fajok szaporítására is szükséged lesz ahhoz, hogy győzelmi pontokat szerezz állataid számára. Ezeket a törekvéseket többek között specifikálódós, migrációs és alkalmazkodási akciókkal tudod segíteni.


Mindezek végül elvezetnek a végjátékhoz - egy hatalmas trópusi óceán és partvidékének végső benépesítéséhez - vezet, ahol a legtöbb győzelmi pontot összegyűjtő játékos kapja meg az uralkodó fajoknak járó koronát.


De jobb, ha valaki gyorsan dominánssá válik, mert egy nagy aszteroida egyre csak közeledni látszik...


Angol nyelvű ismertető

Dominant Species: Marine

Szabály a dobozban:Angol
Szerző: Chad Jensen
Kiadó: GMT Games LLC
Kiadás éve: 2021
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Sorozat: Dominant Species játékok
Címkék: Állatos, Munkás lehelyezés, Stratégia (Eurogame), Többségi birtoklás, Lapka lepakolás, Őskori, Draftolás, Moduláris tábla, Eltérő kör fázisok,
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat