• 5%
  kedvezmény

Pandemic: Reign of Cthulhu

Bontott Társasjáték - Önálló játék
 4.5
2 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Ez a példány éppen kipróbáláson van, de egy másik azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.

Kártyavédő, hogy "örökké" tartson

Játék közben a lapok sérülnek és kopnak a legkönnyebben. Ne felejts el kártyavédőt választani hozzájuk!
Válassz kártyavédőt
Standard: általános használatra
Kártyavédő - Swan 65*90 mm Standard (160 db-os) 1 db Kártyavédő - Swan 60*120 mm Standard (150 db-os) 1 db
Össz ár: 2180,- Ft

Prémium: igényes játékosoknak
Kártyavédő - Swan 65*90 mm Premium (100 db-os) 1 db
Össz ár: 1090,- Ft
 • Rövid leírás
 • Tulajdonságok
 • A sorozat többi darabja
 • Vélemények
Nagy öregek ébredése

Az eddigi járványok, csak nátha ahhoz képest ami most jön. A földet a teljes pusztulás fenyegeti. Az ősi vének ébredeznek és nem tétlenkednek. Minden amit ismerünk és szeretünk felemészti a káosz és az őrület. Az épelméjűségünket kockára téve, vajon időben be tudjuk e zárni a kapukat? Vagy már most is túl késő?

A klasszikus Pandemic játék átültetve Lovecraft világába. Vírusok helyett kultistákkal és az általuk megidézett démonokkal kell viaskodnunk. A járványok helyett pedig a vének jönnek.

Pandemic: Reign of Cthulhu

Szabály a dobozban:Angol
Kiadó: Z-Man Games
Kiadás éve: 2016
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Sorozat: Pandemic System játékok
Címkék: Kooperatív, Ajándék tematikus játékzabálónak, Tematikus: Cthulhu, Pandemic rendszerű,
2 értékelés alapján

4.5

A pontok átlaga

 • 1
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Igen jó játék, én korábban játszottam az alap Pandemic-kel, az is bejött, de kicsit száraznak éreztem. Ez témájában hű Lovecraft világához, a kinézete is mesés, a játékmenetét illetően pedig megmaradt a Pademic jellegű játék, némileg egyszerűbb utazási megoldásokkal, de ezt ellensúlyozandó bejöttek az Öregek, amik egyre több nehezítést hoznak a játékba, ahogy telik az idő, másrészt van Őrültség-kocka, amivel megadott helyzetekben dobni kell, és ha megőrül a karaktered, kevesebb akciód lesz egy körben, illetve a speciális képességed sem lesz annyira hatékony. Nekem nagyon bejött, és egyedül is remekül játszható.

 • Az egyik nagy kedvencem a Pandemic alapjáték a kiegészítőivel. Megunhatatlan darab. Más Pandemic-kel még nem játszottam, így egyéb összehasonlításom nincs.

  Nekem ez a játék bár hozza az alap mechanikát, bőven ad pluszt, csavart, élményt. Nem vagyok Cthulhu rajongó, és a horror játékokat kifejezetten kerülöm, ez mégis megtetszett. Soloban is játszottam már párat (3 nyomozóval), bár általában "elver" a játék.

  Nem túl hivalkodó minik, kisebb pálya, csak 1 "vírus", az intenzitás növelésével Vének kártyáit kell megfordítani, és alkalmazni a rajtuk szereplő igen kellemetlen hatásokat... plusz ott vannak a Shoggoth-ok, amelyek vándorolnak a pályán, és 3 akció lenyomni őket. Borzasztó könnyű elbukni, mert ha egyszer beüt a baj, akkor már vége is, esélytelen megfordítani a kimenetelt. 3-as intenzitásnál már 3 kultista (vírus) jön a pályára - és igen kevés van belőlük - , és garantált, hogy nem szedsz le játékosonként a körében folyamatosan 3-at. Szóval ezt ne várd meg, mert akkor már kezdhetsz is összepakolni, és indítani egy újabb partit :-) Érdekes adalék, hogy a játékosok karakterkártyáinak 2 oldala van, egy "józan" és egy "megőrült", ami megváltozott képességeket és kevesebb akciót okoz. És itt jön a képbe, hogy van benne kockadobás is, ami a józanságodat csökkentheti.

  Szerintem kifejezetten agyalós játék, de szerencsére viszonylag gyors, és nem aggódom amiatt, hogy elbuktam. 11 és 12 éves srácaim is szeretik, persze rá kell őket vezetni az összefüggésekre okos kérdésekre - bár a nagyobbik egészen jól érti már.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat