• 10%
  kedvezmény
 • 10%
  kedvezmény
 • webrend/images/termek_large/tarsas_2020_gemklub_azutan2_lrg.jpg
 • 10%
  kedvezmény
 • webrend/images/termek_large/tarsas_2020_gemklub_azutan3_lrg.jpg
 • 10%
  kedvezmény

Azután (Aftermath)

Bontott Társasjáték - Önálló játék
 
0 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.
 • Rövid leírás
 • Tulajdonságok
 • A sorozat többi darabja
 • Vélemények

Kutass kincsek után, fedezz fel rejtett helyeket és harcolj, hogy megvédhesd kolóniádat - mindezt az emberek által hátrahagyott világban!


Az Azután társasjátékon keresztül egy történet vezérelt kalandjátékba csöppennek a játékosok, és rágcsálók bőrébe bújva küzdenek a túléléséért ebben a furcsa és veszélyes világban. Az emberek rejtélyes módon eltűntek, egyszerűen köddé váltak; a természet és az állatok könnyen és gyorsan átveszik a civilizáció maradványai felett az uralmat.


A játék során egy különc rágcsálóbanda tagja vagy: ott a dühkezelési problémákkal küzdő tengerimalac; a hörcsög, aki gyorsan beszél, de még gyorsabban vezet; egy lelkes kisegér, akit a bizonyítási vágy hajt; és a rejtélyes mezei egér, aki az őrület határán van... hol máshol? Mindegyik karakternek meg van a saját személyisége, játékmódja és személyes célja.


Elhagyva a biztonságot jelentő kolóniádat, kimerészkedsz az elhagyott világba, ahol több, mint 20 történet vezérelt küldetésen keresztül tapasztalod meg a világ zordságát, és veszélyét. Kutass élelem és egyéb szükséges holmik után az emberiség romjain, és biztosítsd kolóniád ellátását. De vigyázz, a világ tele van banditákkal és ragadozókkal! Ha életben akarsz maradni, harcolnod kell... vagy időben el kell menekülnöd. Képes leszel rá? Tedd próbára magad!

Térjél vissza a kolóniádra olyan erőforrásokkal és információkkal, amelyek segítenek a barátaidnak és családodnak a túlélésért vívott harcban. Növeld a kolóniád méretét és biztonságát, építsd építményeket és különféle fejlesztéseket, melyekre a kalandjaid zsákmányából tehetsz majd szert. Tervezz előre, mert a kolóniád minden egyes alkalommal nehézségekkel néz szembe. Mindig, amikor elhagyod...


Angol nyelvű játékszabályMagyar nyelvű ismertetőAngol nyelvű ismertető


Azután (Aftermath)

Szabály a dobozban:Magyar
Szerző: Jerry Hawthorne
Kiadó: Gém Klub Kft.
Kiadás éve: 2020
Szükséges nyelvismeret: Magyar nyelvű
Címkék: Kooperatív, Történetmesélés, Kalandjáték, Állatos,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat