• 5%
  kedvezmény
 • 5%
  kedvezmény
 • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2019_pg_dinosaurisland2_lrg.webp
 • 5%
  kedvezmény
 • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2019_pg_dinosaurisland3_lrg.webp
 • 5%
  kedvezmény

Dinosaur Island

Bontott Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
 
0 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.

Kártyavédő, hogy "örökké" tartson

Játék közben a lapok sérülnek és kopnak a legkönnyebben. Ne felejts el kártyavédőt választani hozzájuk!
Válassz kártyavédőt
Standard: általános használatra
Kártyavédő - Swan 65*90 mm Standard (160 db-os) 1 db
Össz ár: 1190,- Ft

Prémium: igényes játékosoknak
Kártyavédő - Swan 65*90 mm Premium (100 db-os) 1 db
Össz ár: 1190,- Ft
 • Rövid leírás
 • Tulajdonságok
 • A sorozat többi darabja
 • Vélemények

Sok-sok dínó DNS felépítésével rendelkezünk és megvan a technológia, hogy kezdjünk is ezzel valamit. Miért ne nyissunk egy dínó parkot?

Minden játékos egy parktulajdonos bőrébe bújik és fő feladatunk, hogy minél egzotikusabb, ritkább és szebb fajokat tenyésszünk ki, ezáltal elvéve ellenfeleink elől a potenciális vendégeket.

Ennél a játéknál is lényeges, hogy ne kerekedjenek felül rajtunk ezek a csúcsragadozók, így adnunk kell a biztonságra is, nehogy a park vendégei szolgáltassák a fő fogást.

Aranyosan van illusztrálva a játék, de ez senkit ne tévesszen meg; kiterjedt mélységgel rendelkező gazdasági stratégia ez, mely rengeteg apróságot rejt magában.

Keltsétek életre a dinoszauruszokat a mai kor kíváncsi látogatóinak!


A Dinosaur Island játékban mindenki egy saját dínó parkot üzemeltet! DNS-t gyűjthetünk, kutathatunk kihalt dinoszauruszfajok DNS-szekvenciái után, majd ezen ősi DNS-ek felhasználásával életre kelthetjük a letűnt idők lényeit. Minden játékos azon dolgozik, hogy munkásait, tudósait a lehető legjobban használja ki, és így a legizgalmasabb parkot építse, amivel a legtöbb látogatót tudja bevonzani (és életben tartani!), mikor a park megnyitja kapuit.


Nagyot markolnál, amikor egy falka Velociraptort hozol létre? Ők biztosan érdeklik majd a potenciális látogatókat, de gondoskodnod kell a kellő kifutóról. És talán néhány (értsd: sok) biztonsági őr sem ártana. Különben az állatok kitörnek és falni kezdik a látogatókat (a fizető vendég a legjobb falat), és mindannyian tudjuk, mi lesz a vége… Lehetne biztosabbra menni, és egy csomó növényevő állatot tenyészteni, akik kevésbé ártalmasak, de akkor nem a tiéd lenne a világ legizgalmasabb parkja (szomorú arc). Akkor talán dobd fel egy-két hullámvasúttal, hogy a régi jó fogásokkal vonzd be a látogatókat!Angol nyelvű játékszabályAngol nyelvű ismertető

Dinosaur Island

Szabály a dobozban:Angol
Szerzők: Jonathan Gilmour,
Brian Lewis
Kiadó: Pandasaurus Games
Kiadás éve: 2019
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Sorozat: Dinosaur Island játékok
Címkék: Sci-fi, Gazdasági, Kockadobás, Városépítő, Állatos, Munkás lehelyezés, Stratégia (Eurogame), Lapka lepakolás, Dínós,
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat