• 10%
  kedvezmény
 • 10%
  kedvezmény
 • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_deltavision_kifurkeszhetetlen2_lrg.webp
 • 10%
  kedvezmény
 • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_deltavision_kifurkeszhetetlen3_lrg.webp
 • 10%
  kedvezmény

Kifürkészhetetlen (magyar - Unfathomable)

Bontott Társasjáték - Önálló játék
 • Rövid leírás
 • Tulajdonságok
 • A sorozat többi darabja
 • Értékelés

1913-at írunk. Az SS Atlantica gőzhajó két napi hajóútra van a kikötőtől, az Atlanti-óceánon. Gyanútlan utasai egy nyugodt utazás reményében szálltak fel a fedélzetre Bostonban, Massachusettsben, semmi különös eseményre nem számítva. Azonban a hajón utazókat minden este furcsa rémálmok gyötrik; pletykák keringenek sötét árnyakról, amelyek a hullámok alatt szorosan a hajó nyomában vannak; és a feszültség csak emelkedik, amikor a hajó kápolnájában egy holttestet fedeznek fel, furcsa rituálé jeleivel körülötte.


Az Atlanti-óceán mélyén bujkál az ördögi, kimondhatatlan borzalom: a Mélyek, Hydra anya és Dagon atya vezetésével. Ismeretlen okokból az Atlantica felé vették irányukat, és csatlósaik ember-mély hibridek alakját öltve beszivárogtak a gőzhajóra, hogy belülről segítsenek elsüllyeszteni azt. A Kifürkészhetetlen minden játékában egy vagy több játékos ilyen hibrid szerepébe bújik, és feladatuk, hogy mennyire tudják titokban szabotálni a többi játékos erőfeszítéseit, kihatással lesz a végeredményre: sikeres lesz-e az utazás, vagy épp elsüllyed-e a hajó.


Ha nem hibrid, hanem ember vagy, el kell hárítanod a Mélyek fenyegetését, meg kell akadályoznod, hogy az Atlantica-t túl sok sérülés érje, kezelned kell a hajó négy kulcsfontosságú erőforrását, ha sikeresen el akarsz érni Bostonba, miközben megpróbálod kitalálni, melyik játékostársaid jelentenek veszélyt. Mindenkinek ugyanaz az erőforráskészlete, de míg az emberek megpróbálják megóvni azokat, addig az árulók arra törekszenek, hogy kimerítsék. És bizony, nem is olyan egyszerű döntést hoznod, hogy valaki szándékosan meríti-e a csoport erőforrásait vagy sem, különösen, ha válsághelyzet adódik.


Minden játékos a köre végén ki kell húznia egy mítoszkártyát. Mindegyik kártya egy válságot jelent, amelyet az egész csoportnak együtt kell megoldania. E válságok némelyike, például az „Élelmiszer adagolás”, olyan választást követel meg tőletek, amely potenciálisan veszélybe sodorhatja a hajó utasait vagy erőforrásait, míg mások, mint például a „Hajótest szivárgás”, készségpróbát követelnek, amelyben a kudarc katasztrofális következményekkel járhat...


Az ügyességi teszt során minden játékos a kezéből lerak egy ügyességi kártyát, képpel lefelé. Miután mindenki hozzájárult (de dönthet úgy is, hogy nem), a kártyákat megkeverés után felfedésre kerülnek. Ha a megfelelő készségekből elegendő lett, akkor a csapat sikerrel vette a tesztet! De ha egyesek rossz készségekkel járultak hozzá, akkor ezek lényegében akadályozhatják az eredményt, és kudarchoz vezethetnek. Így az ügyességi tesztek remek alkalmak az árulók számára, hogy szabotálják az emberek erőfeszítéseit, ezért mindig résen kell lennetek.


Angol nyelvű játékszabályAngol nyelvű ismertető


Kifürkészhetetlen (magyar - Unfathomable)

Szabály a dobozban:Magyar
Szerzők: Corey Konieczka,
Tony Fanchi
Kiadó: Delta Vision
Kiadás éve: 2021
Szükséges nyelvismeret: Magyar nyelvű
Címkék: Fantasy, Horror, Film/ Regény/ Képregény/ Videójáték, Festhető figurák, Következtetés/Nyomozás, Eltérő játékos képességek, Lap menedzsment, Titkos szerepek, Csapatjáték, Áruló,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Értékeld ezt a játékot és írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat