A Démon Szeme

Antikvár Könyv
Keménykötéses
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

"- Miért?... - kérdezte Hugh Mervin. A következő csapást ököllel kapta az arcába. Rögtön ezután a gyomorszájára kapott egy ütést, amitől összegörnyedt, és oldalra fordult. Öklendezett, de nem hányt. Időközben mellé ért a második gorilla is, aki vesetájékon ütötte meg. Mervin térdre zuhant. Egy világosvörös Mustang állt meg mellettük, de a félhomály sötétre színezte a kocsit. Mervin tekintete a kezére esett. A vér karmazsinvörös árnyalata és a Mustang színe valahogy összekeveredett Mervin tudatában. Úgy érezte, összevérzi a szomszédos kocsit. Felemelte a kezét, hogy felmutassa, ne verjék tovább, mert összeken mindent.
A következő ütéstől ismét nekizuhant a kocsinak. Ezt valami keményebb tárggyal kapta, eltörött az állkapcsa, vér öntötte el a száját.
Nem szabad kiköpni...
Aztán kihányta a vér és nyál meleg sűrű egyvelegét. Majd belecsúszott a saját köpetébe. A halántékára kapta a következő ütést a csavarkullccsal, és hallotta, ahogy beszakad a koponyája.. Belülről hallotta a reccsenést, és a bal szemére nem látott többet.
Most a fekete kocsi volt elötte
halált hányok
és azt hitte, ez ugyanaz az autó, mint a vörös. A vér is elfeketedik...
Recsegett a koponyája, és Mervinen reszketés lett úrrá. Az utolsó hidegrázás, izmainak akaratlan ugrálása. Beszakadt koponyájának szilánkjai belecsúsztak az agyába. Egy résen folyadék és vér szivárgott elő. Mervin még hátradőlt és kinyitotta a száját, de a csavarkulccsal kapott homloka közepére is.
...és nem látott többé semmit."

A Démon Szeme

Szerző: Sheenard, Anthony
Kiadó: Kalandor
Kiadás éve: 2001
Címkék: Thriller, Önálló regény,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat