Space Hulk: A halál angyalai

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
 5.0
1 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nincs raktáron

A kipróbálásról itt olvashatsz.

Kártyavédő, hogy "örökké" tartson

Játék közben a lapok sérülnek és kopnak a legkönnyebben. Ne felejts el kártyavédőt választani hozzájuk!
Válassz kártyavédőt
Standard: általános használatra
Kártyavédő - Swan 57*90 mm Standard (160 db-os) 1 db
Össz ár: 1190,- Ft

Prémium: igényes játékosoknak
Kártyavédő - Swan 57*90 mm Premium (100 db-os) 2 db
Össz ár: 2380,- Ft
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Értékelés
Elbírsz az emberiséget fenyegető génorzókkal? Sokak számára ismerős lehet a Space Hulk társasjáték. Ha nem ismernéd, pár szóban összefoglalom. Egy űrgárdista csapatot irányítva kell benne a gonosz génorzókat kiirtani, vagy éppen fordítva. A legendás két személyes játék a külföldön és hazánkban is népszerű Warhammer univerzumban játszódik, a távoli jövőben.

A Death Angel - The Card Game ugyanezt a témát dolgozza fel, csak éppen teljesen másképpen. A játék kooperatív, mindannyian a saját űrgárdistáitokkal azért küzdötök, hogy legyőzzétek a fertelmes génorzókat. Lássuk, hogyan is tudjátok ezt megvalósítani.

Kommandót alakíts


Az első lépés a rohamcsapat összerakása. Mindannyian egy kétfős csapatot irányítotok. Majd miután a választások megtörténtek, felrakjátok őket alakzatba. Az egyik fele a bal oldalra, a  másik a jobb oldalra. A későbbiekben is lehet majd a formáción változtatni, de azt csak óvatosan. Mindezek után jöhet az akció.

Öld meg az összes génorzót

Egy kör négy fázisból áll, az elsőben mindannyian választotok egy akciót, majd ezeket az akciókat végrehajtjátok. Lehet támadni, mozogni, de akár támogatni is a bajtársakat. Miután minden űrgárdista cselekedett, a génorzókon a sor. Akikkel éppen közelharcban vannak, azokat kegyetlenül tovább kaszabolják. A kör végén pedig jön egy eseménykártya, amit kötelezően végre kell hajtani, miközben nem szabad szem elől téveszteni, hogy a cél eljutni az utolsó helyszín kártyára és ott teljesíteni a küldetést. Mindeközben persze rendesen ritkítani kell az ellent.

Kiknek ajánljuk?


A Death Angel - The Card Game egy remek, akciódús kooperatív játék, ahol mindannyian vért kell hogy izzadjatok győzelemért, mert bizony a génorzók nem adják azt könnyen.


Space Hulk: A halál angyalai

Szabály a dobozban:Magyar
Szerző: Corey Konieczka
Kiadó: Delta Vision
Kiadás éve: 2013
Szükséges nyelvismeret: Magyar nyelvű
Sorozat: Death Angel játékok
Címkék: Kooperatív, Warhammer 40.000,
1 értékelés alapján

5.0

A pontok átlaga

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Értékeld ezt a játékot és írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
  • Sokféle Warhammer játékot láttam már és a Space Hulk széria gyerekkorom egyik kedvence volt. A PC-n is jól ismert, múltszázadi Space Hulk nevet viselő számítógépes játékkal kezdődött az imádatom. Később néhány újradolgozásokat, újításokat láttam, amik szintén nagyon bejöttek. Szeretem a WH40k univerzumot, éppen ezért csakis elfogultan tudok írni erről a játékról. Nagyon egyszerű fel-setupolni és elpakolni. Úgy kb 4-5 perc. Változatos játékmenet, a véletlenszerűsége miatt nagyon élvezem. Egyik legnagyobb előnye, hogy egyedül is lehet játszani és ugyebár kicsiny doboza és tartalma miatt hordozható is, tehát ha van hely, akkor egyedül is elvan az ember. Eddig egyedül és kettesben próbáltuk még ki, de hamarosan a 3 játékos verzió is aktuális lesz. Nagyon jó, hogy játékosszámtól függően változik a játékmenet. Ami viszont probléma vele az az, hogy kooperatívnak van feltüntetve- és ez is lenne a racionális, miközben játszik az ember; a szabályok szerint mégsem szabad elmondani társaidnak, hogy mire készülsz. Ez szerintem logikátlan egy kooperatív játéknál, ahol jó tudni, hogy mit akar csinálni játékos társad, hogy együtt tudjatok dolgozni, jelen esetben a génorzók elpusztításában. Szóval szabály, nem szabály, mi ezt eddig elhagytuk, mert abszurd, hogy ne szóljak a partneremnek, hogy "figyelj, most akkor én X-el jövök ide és lelövöm neked Y-t". Másik, ám kevésbé problematikus dolog, hogy a szabály nem szőrszálhasogatóan tér ki minden lehetőségre, lépésre, történésre és eshetőségre. Bár magyarul is van, beletelt egy fél napomba, mire értelmezni tudtam az egész játék szabályzatát, rendszerét és menetét. De most, hogy rájöttem a dolgokra, nagyon szuper kis játéknak találtam. Ajánlom minden Warhammer 40k rajongónak. Olcsó is, magyarul is van, tehát aki nem tud angolul, még az is jól szórakozhat vele.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat