Wizard's Brew

Új Társasjáték - Önálló játék
 
0 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények
A varázslók munkája sosem áll le. Minden nap felbukkan egy új varázslat, épülnek az új mágustornyok, érkeznek a megrendelések a süvegekre. A varázslók most viszont valami nagyobbra készülnek, amely végleg eldönti, hogy ki is a legnagyobb hatalmú a tartományban.

A mágusok főztje


A Wizard’s Brew egy könnyed, licitálós játék, melyben alapanyagokat kell gyűjtenetek az életelixírhez. Egymással versengve fogjátok megkaparintani az értékesebbnél értékesebb varázsszavakat, melyekkel hozzájuthattok a receptben leírtakhoz. Aki előbb képes elkészíteni ezt a varázsitalt, nagy hírnévnek és hatalomnak örvendhet.

Varázslatok és energia

A játék szíve a különféle varázslatok megfelelő használata a cél érdekében. Minden kör elején licitálással kell megnyernetek magatoknak a taktikátokba leginkább beillő igéket, ám nem szabad szórni az erőforrásaid! A kártyát vásárlására fordította energiát nem kapod vissza a következő körben, hisz’ ezek táplálják majd a mágiát.

Miért fontosak a varázslatok? Azért, mert nem csak valamilyen plusz képességet, akciót tesznek lehetővé felhasználásukkor, de ezektől függően kapsz hatalmat az elemek felett. Ahhoz, hogy megszerezd a kiválasztott alapanyagot az elixíredhez, az elemek támogatására lesz szükséged.

Az elemek és alapanyagok

A varázslók keresik, kutatják a legértékesebb összetevőket az üstjükbe, de sajnos a készlet véges. Minden egyes darabkáért nagy erőket kell feláldoznia a mágusoknak. A megtalált nyersanyagok, ahogy a varázslatok is, licitálás után kerülnek a varázslók főzetébe. Itt kerülnek felhasználásra a birtokolt elemek.

Nem minden elem használható mindenhol. Minden egyes mezőn csak egyetlen elemet lehet használni. Az erdő egyik szegletében a föld uralkodik, míg máshol a víz. A hegység tetején a levegő eleme nyer teret, míg egy másik pontján a tűz. Érdemes előre gondolkodva begyűjteni a megfelelő erőket, nehogy olyan vidékre vigyen utad, ahol varázshatalmad semmit sem ér. Aki előbb összegyűjti az összes szükséges nyersanyagot a varázsitalhoz, azé a győzelem!

A doboz tartalma

1 játéktábla, 36 varázslat kártya, 112 elemkártya, 6 üstlap, 20 területlapka, 52 összetevőjelző, 1 szütyő, 60 energiakocka, 1 speciális dobókocka, 1 varázslójelző, 1 ló jelző, 2 játékos segédlet és a játékszabályok.

Az elixír kész


A Wizard’s Brew remek belépő és családi játék. Egyszerű, gyorsan megtanulható szabályrendszere és gyors játékmenete miatt jó választás lehet azoknak, akik egy hangulatos, licitálásra épülő társast keresnek. A külalak is említést érdemel. A tábla nagyon jól mutat az asztalon, ahogy a kártyák illusztrációi is szemet gyönyörködtetőek.

Minden varázstanoncnak megéri elővenni az üstöt és belevágni a kalandba!

Wizard's Brew

Szabály a dobozban:Angol
Szerzők: Alan R. Moon,
Aaron Weissblum
Kiadó: Eagle-Gryphon Games
Kiadás éve: 2013
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Címkék: Fantasy, Gazdasági, Stratégia (Eurogame),
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat