Mice & Mystics - Downwood Tales

Új Társasjáték - Kiegészítő, alapjáték szükséges
 
0 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nem kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények
Végigküzdöttétek magatokat a kastélyon, legyőztétek a patkányokat, és elmenekültetek a macska elől. Ami vár a kapun túl, az egy teljesen új világ. A zöldbe borult erdőben új fenyegetés lapul, ahogy egy csapatnyi új hős, kalandok és mese is csak arra vár, hogy felfedezzétek!

A kapun túli rengeteg


Az egerek meséje nem ért még véget. A Downwood Tales a sikeres kalandjáték, a Mice & Mystics kiegészítője, amely a The Heart of Glorm eseményei után veszi fel a fonalat. Az egerek apró csapata egy teljesen új terepre tévedt: a közeli vadon, az erdő kihívásaival kell szembenézniük, hogy új otthont találjanak.

A küldetésfüzet több, mint 100 oldal hosszú, összesen 11 kalanddal. Ahogy a korábbi történetek esetében, itt is egy összefüggő, hosszú mesét kapnak a játékosok, tele váratlan fordulatokkal, hősies pillanatokkal és érzelmekkel. Éppen ezért sokat nem célszerű elárulni a kalandokról, de azt garantáljuk, hogy nem lesz két egyforma feladat.

Változatos állatvilág

A környezetnek köszönhetően számos új élőlény bukkan fel, amelyekhez hasonlókkal még csak nem is találkoztatok. Az állatvilág bővülése a kiegészítő egyik kulcsfontosságú pontja mind a külcsín, mind az újdonságok szempontjából.

A hősök tábora három taggal bővült, amelyből csupán egyetlen tartozik az egerek népes családjához. Jakobe és Ditty szerepében egy mozgékony gekkót és egy zenélő cickányt is befogadhatunk a csapatba.

Az ellenség is igen vegyes társaság. Kisebb békák, nagyobb vakondok, repülő darazsak, tüzes gőték. Ha nem lenne elég gond velük, itt egy hatalmas kígyó is, amely egyszerre akár több egeret is ledönthet a lábáról.

Régi újdonságok

Mint a legtöbb kiegészítő, a Downwood Tales is rengeteg olyan elemet tartalmaz, amely bővíti az alapjátékban megismert elemeket. Új felszerelések, mint a kéregpajzs; varázslatok, mint a pók idézése; új képességek, például a méhek barátja és így tovább. A hősök, szörnyek, jelzők többsége használható az alapjátékot játszva is, bár a megváltozott környezet miatt néha furcsának tűnhet egy-két kombináció.

A kiegészítő tartalma


Egy küldetésfüzet, egy faág terep, 26 műanyagfigura, 8 kétoldalas térképdarab, 107 kártyalap, 5 dobókocka és számtalan jelző.

A vadregényes táj hívása


Amennyiben szeretitek az alapjátékot és az első kiegészítőt, akkor a Downwood Tales tökéletes választás lesz a kaland folytatásához. A varázslatos erdő, az új karakterek és események, a külalak, minden kiváló! A Mice & Mystics-hez méltó kiegészítő ez!


Mice & Mystics - Downwood Tales

Szabály a dobozban:
Kiadó: Plaid Hat Games
Kiadás éve: 2015
Sorozat: Mice & Mystics
22990,- Ft
Előrendelhető
Várható érkezés: 20-30 nap
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
10490,- Ft
Előrendelhető
Várható érkezés: 20-30 nap
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat