Zombicide Season 3 - Rue Morgue

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
 
0 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nincs raktáron

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények
Hónapokkal ezelőtt tört ki a zombikór. Azóta a halál az utcákat járja. Az ellenállás alig pár hete alakult. Ők azok, akik megpróbálják menteni magukat és az emberiséget, miközben nem csak a holtakkal, de az éhséggel is meg kell küzdeniük. Ezek a túlélők ti vagytok!

Élet a holtak közt

A Rue Morgue a sikeres Zombicide sorozat tagja, amely nem csak mint kiegészítő működik, hanem önálló játékként is, azaz akár ezzel az egy dobozzal is belevághattok a zombi apokalipszis nyújtotta kalandokba.

A Zombicide egy kooperatív játék, melyben egy csapatnyi túlélő bőrébe bújva kell különféle feladatokat megoldanotok és nem utolsó sorban túlélnetek. Az utcákon kóboroltok, felszerelést gyűjtötök, megpróbáljátok elkerülni az élőholtakat. Ha ez utóbbi nem sikerülne, akkor harcba szálltok velük a végsőkig.

Ebben az ismertetőnkben leginkább a Rue Morgue újdonságaira térünk ki, semmint az alapvető játékmenetre. Ha nem ismered a Zombicide sorozatot, akkor érdemes az első alapdobozt szemügyre venni, mielőtt továbbolvasod ezt a leírást: Zombicide ismertető.

Az ellenállás tagjai

A csapat új tagjai változatos túlélők. Akad itt tűzoltó, szerelő, punk és még ki tudja kicsodák! Mind a tizenketten egyedi képességekkel és karakterrel szállnak szembe a holtakkal. Persze pusztakézzel, felszerelés nélkül mit sem érnének! Épp’ ezért a Rue Morgue számos tárgyat is tartogat a túlélőknek. Közelharcra ott a szablya, míg távolra a nyílpuska vagy az AK-47-es. A tárgyakon felül értékes tapasztalati kártyákat és akár csatlósokat is szereztek majd, tovább növelve a lehetőségeiteket.

A kóborlók új fajtái

Csak hogy ne legyen egyszerű a dolgotok, a zombik is kaptak néhány újabb meglepetést. Az élőholtakat leteríteni nem egyszerű feladat. Ha nem sikerül pontosan célozni, hiába dől el a zombi, az attól még kúszva-mászva, de bokán harap. Ez az apróság nagyon megnehezítheti a dolgotokat, ha egyszerre többen is rajtatok vannak. Van olyan zombi is a felhozatalban, amely minden egyes újabb zombi felbukkanásakor aktiválódik. Ez azt jelenti, hogy egy körben akár három-négy támadást is intézhet. Ez kiszámíthatatlanná és emiatt veszélyessé teszi. A Rue Morgue nagy dobása azonban még hátra van. Egy újabb, nagyméretű förtelem is tiszteletét teszi az utcákon. Hatalmas karjával messzire elér és sebezni sem lehet, csakis molotov koktéllal. Hogy túléld a találkozást vele, alapos tervre van szükségetek!

Új világ, új célok

A város új területei új tennivalókkal is szolgálnak. Számos küldetés közül választhattok, melyek kihívással szolgálnak mind a kezdőknek, mind a veteránoknak. Az egyik misszió során meg kell védenetek az óvóhelyet. Máskor a helikopter kulcsait megtalálva kell menekülnötök a környékről. Van, hogy egy újonnan felállított katonai tábort kell feltérképeznetek. Egy épségben lévő kórházba is ellátogattok, ahol az ellenszeren dolgoznak. Ez csak néhány példa volt a felhozatalból és a kompetitív játékmódot még nem is említettük!

A kiegészítő tartalma

9 kétoldalas térképdarab, 80 zombifigura, 12 túlélő figura és a kártyáik, 8 dobókocka, 12 tapasztalatjelző, 11 sátorkártya, 155 kiskártya, 9 csapatakció és 92 jelző.A Zombicide újabb gyöngyszeme

A Rue Morgue ugyanolyan nagyszerű élményt nyújt, mint a korábbi Zombicide játékok, csak mindezt még magasabb szintre emelve. Az új elemek talán kicsit erősebbek, mint a korábbiak, de tökéletesen beillik a sorozatba. A figurák kiválóak, a feladatok ötletesek, az újdonságok mennyisége szuper!

Ha szereted a Zombicide sorozatot vagy csak úgy a zombikat, akkor a Rue Morgue-t ne hagyd ki!

Angol nyelvű szabálykönyv megtekintéséhez kattints ide!


Zombicide Season 3 - Rue Morgue

Szabály a dobozban:Angol
Szerzők: Raphaël Guiton,
Nicolas Raoult,
Jean-Baptiste Lullien
Kiadó: Cool Mini or Not
Kiadás éve: 2015
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Sorozat: Zombicide
Címkék: Horror, Típus: Kooperatív, Festhető figurák, Tematikus: Zombi, Zombicide játékok,
26990,- Ft
Előrendelhető
Várható érkezés: 20-30 nap
Ingyenes szállítás 6000,- Ft felett
28990,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 6000,- Ft felett
Nem rendelhető
Nem rendelhető, nem tudjuk, hogy lesz-e
Ingyenes szállítás 6000,- Ft felett
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 6000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Kérdésed van?

A telefonos ügyfélszolgálat továbbra is elérhető. Hívj minket hétköznap 10 és 18 óra között. +361/302-2326

A CSOMAGFELADÁS továbbra is működik, de szombattól a BOLT zárva (Márc. 28.) a kijárási korlátozás miatt.
1067 Budapest Szondi u. 18/a

A Szellemlovas adatai

A cég neve: Szellemlovas Kft.
Cím: 1067 Budapest Szondi u. 18.
Telefonszám: +361/302-2326
Cégjegyzékszám: Cg. 01-09-718457
Adószám: 13094744-2-42
A számlatulajdonos neve: Szellemlovas Kft.
Számlaszám: 10404072-50526565-72751004

Bank adatok

Bank neve: K&H Bank
Bank címe: H-1095, Budapest, Lechner Ödön fasor 9.
SWIFT/BIC kód: OKHBHUHB Számlaszám IBAN: HU76 1040 4072 5052 6565 7275 1004

A Tárhelyszolgáltató adatai

Tárhelyszolgáltató neve: Naxonet Bt.
Székhelye: 2400 Dunaújváros, Nap utca 2.
Adószáma: 22581886-2-07
Cégjegyzékszáma: 07-06-015006, Székesfehérvári Törvényszék Cégbírósága
Telefonszám: +3630-591-7759
Tárhelyszolgáltató e-mail címe: naxonet@naxonet.hu