Android: Mainframe

Új Társasjáték - Önálló játék
 
0 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Az Android: Mainframe a nem túl távoli jövőben játszódik, ahol a játékosok egy-egy cyberbűnözőt testesíthetnek meg, akiknek két cél lebeg a szemük előtt. Az első, hogy mindenkinél gyorsabban fussanak, a másik pedig, hogy mindenkinél több információt lopjanak.

A Mainframe egy gyors iramú stratégiai játék az Android világából. Hat karakter közül lehet választani (Ji "Noise" Reilly, Kate "Mac" McCaffrey, Andromeda, Olivia "Chaos Theory" Ortiz, Nero Severn és Adam), akik a táblán haladva különböző hozzáférési pontokat hoznak létre, majd a körönkénti akciójukat fölhasználva igyekeznek újabb hozzáférési pontokat létrehozni, esetleg programokat, átutalásokat indítani. A cél, hogy annyi Titán számlát vonjon egy játékos az irányitása alá, amennyit csak tud.


A játék elsősorban az Android világ szerelmeseinek szól, de a téma érdekessége és egyediessége, a játékmenet gyorsasága és játékidőtartam rövidsége, illetve a könnyű tanulhatóság és átláthatóság okán sokak kedvence lehet. A minőség, mint minden Fantasy Flight Games játék esetén, most is kifogástalan lesz. Mi már várjuk. És ti?

Kártyák magyar fordítása (Őrült munkája)

Hivatalos honlap

Android: Mainframe

Szabály a dobozban:Angol
Szerzők: Jordi Gené,
Gregorio Morales
Kiadó: Fantasy Flight Games
Kiadás éve: 2016
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Címkék: Sci-fi, Könnyű stratégia, Stratégia (Eurogame),
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat