XCOM: The Board Game - Evolution Expansion

Új Társasjáték - Kiegészítő, alapjáték szükséges
 
0 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nem kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények
Növekszenek a tétek és emelkedik a veszély szintje az XCOM társasjáték első kiegészítőjében, az XCOM: Evolution-ben. Az alapjáték által nyújtott kihívások és akadályok eltörpülni látszanak már, amikor megindítják a földönkívüliek új, mindent elsöprő offenzívájukat és mellette felüti fejét saját fajunk árulása a rejtélyes EXALT szervezet képében, kiknek fő céljuk az XCOM csapatok hátráltatása, vagy akár megsemmisítése.

Az EXALT érkezésével két új küldetés és megjelenik, melyekre frissítve is lett az a mobil applikáció, ami már az alapjáték esetében is elengedhetetlen volt. Ezek az új missziók az Annihilation és a Suppression nevekre hallgatnak.

Annihilation: A klasszikus értelemben vett küldetés melyben UFO hullámokat kell visszaverni, a folyamatos támadásokat a kontinenseken meg kell állítani és mindemellett át kell vészelni az ún. Destruction kártyákból fakadó új nehézségeket. (Az EXALT jóvoltából...)


Suppression: Nagyobb hangsúly van ebben a módban fektetve a kémkedésre és szabotázsra, ahogy az XCOM csapatok megpróbálnak helytállni egyszerre két fronton az UFO-k támadásai és az EXALT ügynökei ellen.

Az XCOM: Evolution bemutatja a számítógépes játékból már jól ismert, idegen eredetű MELD anyagot. Ez a misztikus földönkívüli anyag nem csak új lehetőségeket ad a karaktereinknek, hogy fejlesszék technológiánkat, hanem segítségével képesek leszünk új, mind a négy fő képességében kimagasló MEC egységeket gyártani. Ezek az egységek képviselik az emberi biokémikus tudomány fellegvárát, segítségükkel több esélye lesz az XCOM csapatainak arra, hogy sikeresen visszaverjék az UFO-kat.

Messze a háború vége és csak felhők vannak a horizonton. Vajon képes lesz az XCOM ellenállni az idegenek új hullámának mindamellett, hogy az EXALT próbálja szétbomlasztani a szervezetet belülről?

Megtudhatjuk ebben a remek kiegészítőben, az XCOM: Evolution-ben...

XCOM: The Board Game - Evolution Expansion

Szabály a dobozban:Angol
Szerző: Samuel Bailey
Kiadó: Fantasy Flight Games
Kiadás éve: 2017
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Sorozat: XCOM játékok
21990,- Ft
Előrendelhető
Várható érkezés: 20-30 nap
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat