Hive Carbon

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
 4.0
1 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.
 • Rövid leírás
 • Tulajdonságok
 • A sorozat többi darabja
 • Vélemények

A Hive világhírű, többszörös díjnyertes stratégiai játék több szempontból is különlegesnek mondható. A Hive Carbon most minden rajongó számára tökéletes választás lesz. Vonzó megjelenésével és szuper minőségű anyagával Téged is magával ragad majd. A rovarok minden tagja más lépésekre képes.

A Hive Carbon ugyanaz a játék, mint a díjnyertes Hive stratégiai társasjáték, de a Carbon egy szuper alternatívát jelenthet azok számára, akik kedvelik a klasszikus fekete-fehér színkombinációt. És ha ez még nem lenne elég, ebben a kiadásban megtalálod a hírhedt szúnyog és a rendkívül különleges katicabogár kiegészítő rovarokat!

A Hive egy világhírű, többszörös díjnyertes stratégiai játék, mely számos nemzetközi díjat nyert el az elmúlt pár év során. Köztük a Mensa Select díjat is kiérdemelte. Az American Mensa csoport magas intelligencia szintű tagokból álló csoportja minden évben részt vesz a Mind Games találkozón. Az eseményen értékelik a világ legkiemelkedőbb társasjátékait és Mensa Select díjjal jutalmazzák az 5 legkiválóbb társasjátékot, melyek magas IQ szintet igényelnek, különleges kihívást jelentenek, eredeti, jól megtervezett, kreatív játékok, melyek kiváló ár-érték arányúak, jól érthető a szabályzatuk és mindenekelőtt szórakoztatóak! Ezt a rangos díjat a Hive stratégiai játék is kiérdemelte.

Mit tartalmaz a doboz?

A különlegesen illusztrált stratégiai játék 2x13 darab hatszögű elemet tartalmaz, melyen bogarak szerepelnek. A játékhoz tartozik egy hordtáska is, mely megkönnyíti a szállítását. Kis helyet foglal, így kiváló útitársad lehet utazások során. A játék különlegessége, hogy nem tartalmaz játéktáblát. A játékteret a játékosok alakítják ki a hatszög alakú elemek lerakásával.

Hogyan kell játszani?

Célod, hogy a különféle rovarokkal, a hangyákkal, pókokkal, szöcskével és társaival bekerítsd az ellenfél Méhkirálynőjét. A rovarok minden tagja más lépésekre képes. Az egyedi, ötletes és páratlan gondolkodtató játék semmihez sem hasonlítható módon tornáztatja meg az agyad. Jó kombinációs készségre, logikára és gyorsaságra lesz szükséged. A szabály egyszerű, de a játék mégis izgalmas és szellemes.

Ha Te is igazán izgalmas szórakozásra vágysz és kipróbálnál egy nemzetközileg elismert, világhírű stratégiai játékot rendeld meg most a Hive-ot!

Hive Carbon

Szabály a dobozban:Magyar, Angol
Szerző: John Yianni
Kiadó: Reflexshop Kft.
Kiadás éve: 2016
Szükséges nyelvismeret: Nyelvfüggetlen
Sorozat: Hive Carbon játékok
Címkék: Ajándék a másik felednek, Hive játékok, Típus: Logikai,
Nem rendelhető
Nem rendelhető, nem tudjuk mikor lesz
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
1 értékelés alapján

4.0

A pontok átlaga

 • 0
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Ennek a Hive-nak az a "különlegessége", hogy a kiegészítő bogarak közül a katicabogár és a szúnyog is benne van (a pincebogár nincs), mindkét "szárnyasból" egy-egy. A doboz tartalmaz még egy kis zipzáras tasakot, melybe bele lehet helyezni a hatszögű korongokat, elég praktikus cucc, bár ez lehet, hogy az alap játékban is megtalálható. Ennek a csomagnak a bogarai nincsenek kiszínezve, ahogy az a leírásban szerepel is.
  Az elején a játék tanulása és az első pár meccs okoz izgalmat, aztán mikor minden bogarat megismertünk, tudjuk a lépéseiket, akkor mehetnek a taktikázások, stratégiálások. A szúnyog kiegészítő korong nagyon tetszik, a katica unalmasabb, de azért mindenképpen jó az, hogy nagyobb a sereg. A szúnyog a mellette lévő általunk választott bogár lépéstípusát tudja utánozni - ez lehet az ellenfél bogara is -, majd mikor lépett, a következő körben az új helye melletti bogárét. A katicának pedig fel kell ugrania a kaptárra, ott lépnie kettőt, aztán harmadik lépéseként le kell pottyannia a többiekről egy szabad helyre.
  Enyhhén kényszeresek vigyázat! A hat oldalú korongok mindig elcsúszkálnak egymás mellől pár milimétert. Borzasztó idegesítő tud lenni... főleg a páromnak, hogy minden lépés után igazgatom az egész kaptárat :)
  Jó kis időeltöltő játék, nyaralás esős napjaira, unalmas szombat délutánokra. Nekem megérte az árát.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat