Dice Forge - A sors kovácsai (magyar) (Magyar kiadás)

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
 • webrend/images/termek_large/tarsas_2017_gemklub_diceforge2_lrg.webp
 • webrend/images/termek_large/tarsas_2017_gemklub_diceforge3_lrg.webp

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Magyar

A játék: Magyar nyelvű

Játékosszám: 2-4 játékos

A legjobb: 4 játékossal

Játékidő: 40 perc

Ajánlott: 10 éves kortól


Adatok:

Szerző: Régis Bonnessée

Kiadó: Gém Klub Kft.

Kiadás éve: 2017

Sorozat: Dice Forge játékok


Értékelések:

4.5

A pontok átlaga


2 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Kártyavédő, hogy "örökké" tartson

Játék közben a lapok sérülnek és kopnak a legkönnyebben. Ne felejts el kártyavédőt választani hozzájuk!
Standard: általános használatra
Kártyavédő - Swan 57*90 mm Standard (160 db-os) 1 db
Össz ár: 1190,- Ft

Prémium: igényes játékosoknak
Kártyavédő - Swan 57*90 mm Premium (100 db-os) 1 db
Össz ár: 1190,- Ft

Elég bátornak érzed magad, hogy szembenézz megannyi hőssel az istenek viadalán?


Ha igen, akkor esélyed lesz megnyerni a tornát, aminek jutalma, hogy te magad is félistenné válhatsz. Az istenek ugyanis megbecsült helyet ajánlanak a mennyben azoknak a hősöknek, amelyek legyőzik a riválisaikat! A bátorságod és a furfangosságod lesz a legdrágább szövetségesed az út során a győzelem felé! Na meg a kockák, amik nem a véletlen játékszerei! Újrakovácsolhatók, és csak rajtad múlik, hogy az oldalak lecserélésével erősebb és jobb kockákká teszed-e őket - hogy bármilyen forgandó is a szerencse, a te kockád mindig a jó oldalon álljon meg.


Nincsenek véletlenek! Irányítsd Te a sorsod!


A játék egy új mechanizmussal dolgozik, hiszen a játék során nem a lapjaid vállnak erősebbé, nem a karakterlapodon kell majd változtatnod, hanem a kockádat kell megépítened, fejlesztened. Ahogy haladunk majd előre a játékban, úgy lesznek elérhetővé különböző elemek, amiket cserélgetve mindig nekünk kell eldöntenünk, hogy mit erősítsünk.


A kockákkal kidobott erőforrások (nap-és holdszilánkok) gyűjtögethetők, ezt táblánkon jelölhetjük. A kockának azonban nem csak ennyi a szerepe! Az erőforrásokat ugyanis nem csak kártyák vásárlására használhatjuk fel, hanem fejlesztésekre is elkölthetjük. Vagyis: új és erősebb lapkákat vásárolhatunk a kockánk számára! A kockák oldala ugyanis lepattintható, kicserélhető - így egyre erősebb kockával egyre jobb kombinációk dobására van esélyünk.


A doboz kialakítása is különleges, hiszen a belső rendezőknek (inserteknek) köszönhetően az alkatrészek teljesen átláthatók, így a játék előtti kipakolás is sokkal gyorsabb.


A hőstettek végrehajtása, a kártyák pontjai és dobókockánk sikeres fejlesztése is hozzájárulnak majd ahhoz, hogy legendává váljunk. A játék végén ugyanis a legtöbb dicsőségpontot elérő játékos nyer, és elfoglalhatja helyét az istenek között!


Válj a saját sorsod kovácsává!


A doboz tartalma:


 • templom tok
 • templomtábla
 • szigetek tábla
 • 4 hős készlet
 • 20 nyersanyagjelző
 • 4 hősbábu
 • 108 kockaoldal
 • 8 "isteni kocka"
 • 96 hőstett kártya
 • 8 "egyszer használatos" jelölő
 • 4 kalapács jelölő
 • 4 kincsesláda lapka
 • fordulójelző
 • hőssegédlet
 • szabályfüzet

Angol nyelvű játékszabályMagyar nyelvű ismertetőAngol nyelvű ismertető

A Dice Forge játékok sorozat többi tagja:

Kiegészítők:

13992,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett

Értékelések

4.5

A pontok átlaga

2 értékelés alapján
 • 1
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Sokáig nézegettem a dobozt (nagyon látványos), de valahogy nem fogott meg a játék, amíg azt nem olvastam róla, hogy két játékossal is kiváló, gyors, pörgős. Végül beruháztunk rá. Eddig egy játékunk van benne, ez alapján a következőket tudom elmondani:

  A játék dizájnja, kialakítása elsőosztályú, az inzert az eddigi legjobb, amit eddig láttam, tökéletesen belefér minden komponens zacskózás nélkül, gyakorlatilag ha rendesen van elpakolva, elég leemelni a játék fedelét, és kezdődhet a játék. A grafika stílusos, színes, szép, magához vonzza az ember szemét. A kockák minőséginek tűnnek, remélem nem fognak hosszabb távon sem törni/repedni. A kockaoldalak lepattintásához mellékelhettek volna valami eszközt a félőseknek, de egy jégkrémes pálcika tökéletes rá.

  Maga a játék ötletes, az alapötlet annyi, hogy győzelmi pontokat, pontokat adó kártyákat kell gyűjtenünk, amit nyersanyagokért vehetünk meg. A nyersanyagot kockadobásokból kapjuk, és minden körben lehetőségünk van új oldalakat venni a kockáinkra, hogy csökkentsük a véletlen esélyét, kialakítsuk a stratégiánkat, gyakorlatilag a "sors ellen harcolva". Egy forduló elég gyorsan lemegy, szerintem két főre kevesebb volt egy óránál, de pontosan nem mértük, hamar elrepült. Alapvetően nem szeretem a nagyon véletlenvezérelt játékokat, de itt pontosan a véletlen elleni küzdelem, a véletlen kijátszására épülő stratégia a központi elem, a gyakorlatban nagyon jól működik.

  Negatívumként annyit említenék meg, hogy a szabály nagyon rövid, ami sajnos az érthetőség rovására megy, interneten kellett utánanéznem, hogyan kell a kártyákat szétosztani a dobozban, és hogyan kell a kezdőkockákat összerakni, mert nem volt egyértelmű. Utólag már az, de fogalmazhattak volna jobban is. Ez viszont nem vesz el a játék érdemeiből, nálam megérdemli a maximális pontszámot. Családi játéknak is teljesen megfelel, szerintem 10-12 éves kortól teljesen játszható.

 • sziasztok.
  maga a játék nagyon ötletes,de baromi egyszerű.a szabálykönyv kb 4 oldal,elsőre nem biztos,hogy mindenki megérti,mi is újraolvastuk.de ha már megvan akkor nagyon egyszerű.
  a mechanizmusa is egyszerű,sok cselekvésünk nincs,pörgős játék.szerintem elég rövid,nem nagyon tudsz (főleg ha balszerencséd is van és nem jókat gurítasz) elég jó kocká(ka)t építeni.tényleg a szerencsén múlik sokszor ki milyen interakciót hajthat végre.
  az alapötlet remek.nem biztos,hogy minden nap előveszed majd,de kipróbálni mindenképpen érdemes,kellemes élményt nyújt.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat