Attack of the Jelly Monster

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
 
0 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Egy Jelly Monster lerohanja a várost! Négy órád van neked és az osztagodnak, hogy  összegyűjtsetek annyi alien trutyit, amennyit csak tudtok, mielőtt a zselét megsemmisíti a hadsereg. Vesd be a csapatot és nyerd meg a versenyt!

Attack of the Jelly Monster egy kaotikus party játék. Dobj a 7 kockáddal, hogy behúzd az előnyöket, de ne legyél túl gyors! Minden osztag egyidejűleg játszik, így figyelned kell a vetélytársakra, ne vigyék el a területet előled! Legyél ravasz és használd okosan a kockák speciális képességeit jó időben!

Hogy idegen zselét gyűjts, a kockáidat pozícionáld a város különböző területeire. Csak az a játékos, aki a legmagasabb kocka értékkel rendelkezik fogja megkapni a jutalmat az összes területért. Dobj a kockáiddal és válassz ki egyet, amelyik meghal. Dobj újra a megmaradt kockákkal, mielőtt kiveszed a következőt.  Jól kell megválasztani a kieső kockákat, mivel a mindegyiknek speciális képessége van, amiket azonnal tudsz kijátszani. Túl egyszerűnek hangzik? Mindenki egyidejűleg dobja a kockákat. Hogy a te kocka osztagod legyen a legjobb minden kerületben, agyafurtabbnak és gyorsabbnak kell lenned a többieknél!

Attack of the Jelly Monster

Szabály a dobozban:Angol
Szerző: Antonim Boccara
Kiadó: Libellud
Kiadás éve: 2018
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Címkék: Kockadobás, Családi, Többségi birtoklás,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat