Hellapagos

Új Társasjáték - Önálló játék
 5.0
1 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Éppen kipróbáláson van

A kipróbálásról itt olvashatsz.

Kártyavédő, hogy "örökké" tartson

Játék közben a lapok sérülnek és kopnak a legkönnyebben. Ne felejts el kártyavédőt választani hozzájuk!
Válassz kártyavédőt
Standard: általános használatra
Kártyavédő - Swan 45*70 mm Standard (160 db-os) 1 db Kártyavédő - Swan 57*90 mm Standard (160 db-os) 1 db
Össz ár: 1980,- Ft

Prémium: igényes játékosoknak
Kártyavédő - Swan 45*70 mm Premium (100 db-os) 1 db Kártyavédő - Swan 57*90 mm Premium (100 db-os) 1 db
Össz ár: 1980,- Ft
 • Rövid leírás
 • Tulajdonságok
 • A sorozat többi darabja
 • Vélemények

Jaj ne, a hurrikán közeledik, és a tutaj csak félig kész! Ráadásul ennivalót és ivóvizet sem sikerült eleget gyűjteni…
A Hellapagos egy furcsa partijáték: a játékosok hajótöröttekként összedolgoznak, hogy a hurrikán érkezése előtt el tudjanak menekülni a szigetről, ami mellett a baleset történt, de minden játékos, ha csak teheti, elrejt enni- és innivalót magának, mert ha nem jut elég mindenkinek, valakit éhhalálra ítélnek (sőt akár meg is esznek…). Együttműködés, élelemrejtegetés, reménykedés!

Hellapagos

Szabály a dobozban:Magyar
Szerzők: Laurence Gamelin,
Philippe Gamelin
Kiadó: Gém Klub Kft.
Kiadás éve: 2018
Szükséges nyelvismeret: Magyar nyelvű
Címkék: Félkooperatív, Party, Szavazás,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
1 értékelés alapján

5.0

A pontok átlaga

 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Szerintem ezt a játékot nagyon alulértékelik az emberek. Akik kooperatív játékélményre vágynak, azoknak nem igazán ajánlom, mivel bizonyos pontokon a játék nehéz döntések meghozatalára kényszeríti a játékosokat. Plusz, az együttműködés kicsit unalmassá teszi a játékot, mivel mindenki csak megy teszi a dolgát, aztán megmenekültök (vagy nem). Viszont ez nem okoz különösebben eufórikus érzést.
  A játék maga rövid és könnyen tanulható, viszont érdemes egy jó pár partit lenyomni, hogy érezzétek a dolog esszenciáját. Ez a játék akkor lesz igazán élvezetes és izgalmas, amikor a játékosok az együttműködés álarca mögé bújva már azt tervezik, hogy kivel, hogyan és mikor szúrjanak ki, hogy saját bőrüket mentsék. Érdemes ellátogatni a Hellapagos oldalára is ahol egyéb játékváltozatok is elérhetők a játék szabályzatában leírtak mellett (itt van egy pár nagyon jó ami még csavar a játékon, szóval érdemes meglesni őket. Ezek mellett érdemes magatoknak is kitalálni párat, hogy sokszínűsítsétek a játékmenetet :D ).
  Szerintem 5-6 fővel a legoptimálisabb játszani, mivel ilyenkor van jelen leginkább a feszültség, az ármánykodás és a szövetkezés, de mégsem kell éveket várni, hogy rátok kerüljön a sor. Apropó! Sértődős emberekkel nem érdemes játszani.
  Akit esetleg érdekel, a játékhoz van egy Tribe & Characters kiegészítő is (sajnos csak angolul) , ami 30 esemény-, 20 karatker- és 20 hajóroncskártyát tartalmaz és még több pluszt adnak a játékmenethez.
  Én kifejezetten ajánlani tudom mindenkinek a Hellapagost, mivel nagy az újrajátszhatósága és remek szórakozást nyújt a nehezebb játékok után/előtt.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat