Fury of Dracula (Drakula dühe, negyedik kiadás)

Új Társasjáték - Önálló játék
 
0 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nincs raktáron

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Elérkezett a Drakula Dühe játék 4. kiadása! Alább találtok infót és leírást a harmadik kiadás alapján, de itt a változásokra fogunk kitérni.

Abróbb játéktechnikai és vizuális fejlesztések. 1-2 szabály klarifikálása és változtatása. A vadászok akcióinak kiteljesedése. Minden miniatúra festett, összerakott állapotban kerül a dobozba.

Idézet a játékszabályból:

1898-at írunk. Nyolc évvel ezelőtt a végtelenül gonosz Drakula gróf Londonba utazott, hogy létrehozza az
élőholtak birodalmát. Egy maroknyi istenfélő léleknek azonban sikerült keresztülhúznia a számításait és elpusztítani őt, éppen saját kastélya árnyékában. Vagy legalábbis így hitték...


A vámpírok ura valahogy túlélte azt az éjszakát, és szörnyű bosszút fogadott az élők gyanútlan világa ellen. Most, majd' egy évtizeddel később, újra útra kelt, hogy förtelmes kórságát terjessze. Azonban a múlt hibáiból tanulva ezúttal sokkal körültekintőbben szövi terveit.

Sok tudós elme áll értetlenül a közelmúlt rejtélyes halálesetei előtt, de akad, aki tudja, mi rejlik a háttérben. Ezen kevesek közül négyen ismét összefogtak, és szent esküvel fogadták, hogy bevégzik a feladatot, amelybe nyolc éve
vágtak bele. Drakula gróf ezúttal nem menekülhet!

Ám Drakula sem bolond. Nem játssza el újra a mit sem sejtő préda szerepét! Régi adósságok törlesztésének jött el az ideje, és a gróf megfogadta, hogy az ostoba halandók most megismerik Drakula dühét!A Drakula dühe társasjáték 2–5 játékos részére 2-3 órán át nyújt szórakozást. Az egyik játékos Drakula gróf szerepét ölti magára, a többiek pedig együtt küzdenek ellene a vadászok szerepében: mint Abraham Van Helsing
professzor, Wilhelmina Harker asszony, dr. John Seward és Arthur Holmwood, akit lord Godalmingként is ismernek. Ezek a bátor emberek megfogadták: felkutatják a gróf hollétét jelző nyomokat, hogy megtalálják és megállíthassák, mielőtt elhinti egy vámpírbirodalom magvait.

A Drakula dühe játékban legfeljebb négy vadász játékosa fog össze a magányos Drakula játékosa ellen. Ha Drakula nyer, a vadászok mind veszítenek. Azonban ha a vámpírt legyőzik, a vadászok együtt, egy csapatként nyernek.
A játék menete a következő: minden körben Drakula lép először. Elsőként a napszakjelzőt mozgatja eggyel előrébb. Ezután a helyszínkártyák segítségével titokban utazik a városok közt.
Ahol csak megfordul, a gyanútlan vadászok számára szörnyű veszélyt jelentő meglepetéseket hagy maga után. Amennyiben egy olyan városba érkezik, ahol egy vadász is tartózkodik, azonnal megtámadja őt. Ha végzett az utazással, Drakula játékosa felfrissíti a bonyodalomjelző- készletét, és a köre véget ér.Ezt követően a vadászok meghatározott sorrendben cselekedhetnek. Egy vadász, ha rá kerül a sor, először új helyszínre mozoghat. Ha ott egy bonyodalomjelző rejlik, szembe kell néznie annak hatásaival. Amennyiben Drakula maga tartózkodik ott, meg kell mérkőzniük egymással.
Ha azonban a helyszín üres, a vadász pihenhet vagy felszerelkezhet, hogy visszakapja életerejét vagy értékes tárgyakhoz és eseménylapokhoz jusson. Utána a következő vadászon a sor.

A vadászok együtt, egy csapatként munkálkodnak Drakula felkutatásán és legyőzésén.
Ennek érdekében nyomokat keresnek, következtetéseket vonnak le és megpróbálják kitalálni a lépéseit. Ezalatt Drakula próbál túljárni az eszükön és elég időt nyerni ahhoz, hogy annyi új vámpírt állítson az oldalára, amennyi a játék megnyeréséhez szükséges számára.
A vadászok akkor nyernek, ha Drakula vérpontjai 0-ra csökkennek – ehhez meg kell találniuk és harcban le kell győzniük. Drakula akkor nyer, ha a vámpírpontjait 6-ra növeli azáltal, hogy új vámpírokat hoz létre, harcban legyőzi a vadászokat és túlél egy-egy újabb napot.

Fury of Dracula (Drakula dühe, negyedik kiadás)

Szabály a dobozban:Angol
Szerzők: Kevin Wilson,
Stephen Hand,
Frank Brooks
Kiadó: WizKids
Kiadás éve: 2019
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Címkék: Fantasy, Kooperatív,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat