• webrend/images/termek_large/tarsas_2018_portalgames_detective_amoderncrimegame2_lrg.jpg
  • webrend/images/termek_large/tarsas_2018_portalgames_detective_amoderncrimegame3_lrg.jpg

Detective: A Modern Crime Game

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
 
0 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nem kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Értékelés

Vessétek be a modern eszközök tárházát, és váljatok az Antares nyomozóivá, akik még a legnehezebb eseteket felgöngyölítik.


A Detective: A Modern Crime Board Game egy kooperatív, magával ragadó, nyomozós élményt nyújtó társasjáték. Ez az elme és a következtetés játéka, ahol egyetlen játékmenet is akár 3 órát vehet igénybe, így tökéletes választás lehet az aznapi játék estétekre. Szerencsére azonban nem kell vaskos szabályokat követnetek, hiszen itt a csapatodra, a képzeletedre és a saját elmédre kell hagyatkoznod.


Ebben a kihívásokkal teli, történetvezért játékban 1-5 játékossal vehettek részt, ahol mindegyikőtök az Antares Nemzeti Nyomozó Ügynökség tagjait alakítjátok majd. 5 különböző esettel találkoztok majd, amiket sorrendben kell megoldanotok. Mindegyik eset hatással lesz a következőre. Ezek az esetek jócskán próbára teszik majd a képességeiteket.


A Detective egy kampányjáték. A dobozban található 5 esetet egyetlen átfogó narratív szál köti össze. Játék közben olyan nyomokat találhattok, amelyek nem feltétlenül az aktuális esethez kapcsolódnak. Néha zsákutcák; néha pedig olyan nyomok, amelyekre szükségetek lesz a közelgő ügyek megoldása során. Ne csüggedjetek, ha az adott pillanatban még nem értitek egy nyom jelentőségét. Meglehet, hogy ezek az információk hamarosan döntő fontosságúak lesznek...


Minden ügynél több út is vezet a befejezéshez. Az idő szűkössége miatt soha nem fogjátok látni a teljes képet, lesznek nyomok, amiket nem fedezhettek fel. A játék befejezése után ne csalódjatok, hogy nem mentetek végig a teljes kártyapaklin. Ez egy nyomozós játék. Végső soron az a legfontosabb, hogy hogyan oldjátok meg az ügyet, nem pedig az, hogy hány nyomot fedeztetek fel.


Az Antares nyomozójaként információkat kell gyűjtened, nyomokat követned, hogy több olyan esetet is felgöngyölíthess, amelyeket a játékban egy pakli kártya képvisel. Minden eset végén kérdésekre kell választ adnod, hogy győzelmi pontokat szerezhess. A játékot a megszerzett győzelmi pontok száma alapján fogjátok megnyerni vagy elveszíteni.


A játék során segítségetekre lesz az ügynökségetek, az Antares különleges számítógépes adatbázisa, amit a játékhoz elkészített internetes oldal fog szimulálni. Ezt a kiadó által készített oldalt fogjátok adatbázisnak használni a nyomozásotok során. Itt mindent megtaláltok, amire szükség lesz; gyanúsítottak és tanuk aktái, DNS elemzések és egyéb dokumentumok. Ezen felül a játék kifejezetten ajánlja, hogy a neten keressünk megoldást az ügyekhez.


Hiszen itt nem egy nyomozót játszol... itt nyomozó vagy!


Angol nyelvű játékszabályAngol nyelvű ismertetőDetective: A Modern Crime Game

Szabály a dobozban:Angol
Szerzők: Ignacy Trzewiczek,
Przemysław Rymer,
Jakub Łapot
Kiadó: Portal Games
Kiadás éve: 2018
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Sorozat: Detective: A Modern Crime Game játékok
Címkék: Kooperatív, Egyedül is játszható, Történetmesélés, Következtetés/Nyomozás, Tematikus (Amerigame), Nyomozós,
17147,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
14540,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
9205,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Értékeld ezt a játékot és írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat