• 23.6%
    kedvezmény

Fist of Dragonstones: Tavern Edition

Új Társasjáték - Önálló játék
 
0 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

A Fist of Dragonstone egy zárt fogadási játék. A játékosoknak meg kell próbálniuk túljárni egymás eszén úgy, hogy mágiával és vagyonukkal a folyton változó karakterkártyákat kontrollálják. Ezen karakterek különleges ereje fog kelleni, hogy értékes Dragonstonokat gyűjthessünk. Vedd kölcsön a mágikus erejüket, legyőzd le a többi játékost és alakítsd a Dragonstonokat győzelemmé!

Sok-sok évvel ezelőtt egy rejtett elvarázsolt erdő terült el két hatalmas hegy között. A völgy több királyságnak is otthont adott, melyeknek rivális hercegei egy zászló alatt akarták egyesíteni az egész birodalmat. Hogy előnyhöz jussanak a hercegek, mágikus amuletteket úgynevezett Dragonstonokat kezdtek gyűjteni, egymással versengve.

Mint sok más nemes, egy idő után a hercegek inkább a kényelmére törekedtek erős kastélyaik biztonságában. Ahelyett, hogy az életüket kockáztatják az amulettek keresésével, busás jutalmat ígértek a kalandozóknak, akik Dragonstonet szereznek nekik. A gazdagság csábítása hamar megtöltötte az erdőt mindenféle szerzetekkel; varázslók, boszorkányok, törpök, goblinok és más mágikus lények jelenyekkel, akik a Dragonstonok üldözésébe kezdtek.

Ez az elbűvölt föld majdnem teljesen a legendákba veszett, de egy barátságos The Dragon & Flagon nevű fogadóban még életben tartják a Dragonstonok emlékét az arra járó kalandorok. Még ma is néhány kedves szóval rávehetőek, hogy néhány történetet elmeséljenek és ha szimpatikus vagy, talán a saját gyűjteményüket is elhozzák és kihívnak egy egyszerű játékra mellyel elnyerheted a Dragonstonokat.

Fist of Dragonstones: Tavern Edition

Szabály a dobozban:Angol
Szerzők: Bruno Faidutti,
Michael Schacht
Kiadó: Stronghold Games
Kiadás éve: 2018
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Címkék: Fantasy, Blöffölés, Családi,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat