Dice Hospital

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
 5.0
1 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.
 • Rövid leírás
 • Tulajdonságok
 • A sorozat többi darabja
 • Vélemények

Orvosokat alakítunk a Dice Hospital játékban, kiknek feladata a kockák által reprezentált betegek ellátása és ápolása. Munkásokat helyezünk le, nehéz döntéseket hozunk meg és képességeinknek megfelelően a lehető legtöbb presztízst próbálunk meg összegyűjteni!

Dice Hospital

Szabály a dobozban:Angol
Szerzők: Mike Nudd,
Stan Kordonskiy
Kiadó: Alley Cat Games
Kiadás éve: 2019
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Sorozat: Dice Hospital játékok
Címkék: Kockadobás, Családi, Eltérő kör fázisok,
1 értékelés alapján

5.0

A pontok átlaga

 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Videók és játékszabály alapján nagyon megtetszett nekünk és nem is okozott csalódást. Viszonylag gyorsan tanulható, csak az ikonokat kell megtanulni jobban. Nyelvfüggetlen és nincs túlbonyolítva. Nekem hozta a valós kórház menager érzést. A játék röviden arról szól, hogy a kórházba érkező betegeket (dobókockák) lehető legrövidebb idő alatt meggyógyítsuk. Néha áldozatot kell hozni ha már nincs több férőhely így halottasházba kerülnek, de ha elérjük a 7-es értéket akkor kiengedhetjük a beteget mert meggyógyultak. Játék végén az nyer, akinek a legtöbb pontja van. Csak 2 fővel próbáltuk még, de teljesen jól működik.
  A játék mínősége nagyon jó, de az egyetlen csalódást az okozta, hogy nincs insert benne.. Vagyis félig-meddig.. Nagyon összedobott a játékdoboz belseje. 3 hely az apróságoknak meg egy nagyobb a tábláknak, ez is gyenge papírból.
  Megrendeltük vele együtt az add-ons packot is, ami nem rossz mert a jelölők minősége javul, új lapok és lapkák vannak benne és 5 nagyméretű 3d mentőautó. Sajnos a kockatorony használhatatlan, mert már a 2 fős 9 kocka dobására is alkalmatlan, ráadásul a tervezés sem jó, mert felakad benne a kocka a torony alján. Sajnos ez csak dekoráció. Még azt sajnálom, hogy kreativitás nélkül az alapjáték dobozán lévő egyik orvost másolták és illesztették be ennek a doboznak a borítójára is. Ezek a játékélményt nem befolyásolják és ettől független fantasztikus a játék.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat