Gandhi: The Decolonization of British India, 1917 – 1947

Új Társasjáték - Önálló játék
 
0 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Gandhi: The Decolonization of British India, 1917–1947 a IX. Kötet a GMT elismert COIN sorozatában. A világ egyik legjelentősebb, békés ellenállással rendelkező kísérletét élhetjük át, Gandhi-val az indiai szubkontinensen, a brit birodalom koronájának ékszerére, a brit Raj végső évtizedeit részletesen megvizsgálva. 1-4 játékossal küzdhettek India jövőjének meghatározásáért; vajon békés lesz az otthoni uralomra való áttérés, Indiát szétválasztják-e a partíció vagy a polgárháború, vagy szilárdan marad a birodalom fogságában?

A játék új nézőpontot kínál a felkelés történetére a COIN sorozattal, a békés (NV) frakció hozzáadásával, miközben megtartja a COIN korábbi címeinek többszörös, aszimmetrikus, kártyával támogatott rendszerét.
A COIN veteránok akár rögtön fejest is ugorhatnak a játékba.

Gandhiban a játékosok számos nehéz és érdekes stratégiai választással szembesülnek. A korábbi COIN-címek innovatív lépéseit követve Gandhi összefogja a történelmi, politikai és kulturális szálakat, és lehetőséget kínál arra, hogy tanulmányozza az erőszakmentes és erőszakos ellenállást az egyik legjelentősebb gyarmati tulajdonban az európai imperializmus korából. A polgári engedetlenség és az együttműködés hiánya, a tiltakozások és a terror, az imperializmus és a konstruktív program, a növekvő nyugtalanság, tárgyalások, izgatottság, meggyilkolás, meggyőzés, bojkottok, harctörvények és sok más lehetőség vár.

Gandhi: The Decolonization of British India, 1917 – 1947

Szabály a dobozban:Angol
Szerző: Bruce Mansfield
Kiadó: GMT Games
Kiadás éve: 2019
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Sorozat: GMT COIN sorozat
Sorozat hanyadik része: 9
Címkék: Történelmi, Harci, Stratégia (Eurogame),
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat