Black Rose Wars

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
 
0 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nincs raktáron

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

A Black Rose Wars egy kompetitív fantasy, melyben a pakliépítés, stratégia és harci elemek keverednek Nova Aetas hektikus univerzumában Olaszországban. Játékosokként a Black Rose Rend hatalmas mágusai közé tartoztok, akik az új Legfelsőbb Mesterré akarnak válni annak érdekében, hogy megszerezzétek a Black Rose ereklye és az elfeledett varázslat hatalmát.
A mágusokként harcolnotok kell, teljesítve a Black Rose Rend akaratát, és közben erősödni a varázslataitokkal, amíg a hatalmatok el nem éri a börtön tűréshatárát, ahová száműztek,hogy felszabadítsátok magatokat. Minden mágusnak hat mágikus iskolája van, amelyek mindegyike saját stratégiájával ellensúlyozza ellenfeleit és növelje hatalmukat.

A csata kezdetén a mágusok hat lapból álló grimoiral kezdenek; mivel a mágusok több varázslatot tanulnak a játék során, a grimoire növekszik. A Black Rose Wars minden varázslatának két különböző hatása van, ami növeli a játékos alkalmazkodóképességét a harc során.

A játék menete

A mágusok egymás ellen harcolnak egy moduláris arénájában, amik hexákból állnak. Hatalmas teremtményeket hívhattok elő, romboló varázslatokat zúdíthattok egymásra. A játékrendszer különböző fázisokra oszlik. Minden fordulóban, miután kiválasztottátok az új varázslatokat a mágia hat iskolájából, előre megtervezhetitek a stratégiátokat, a lapokat képpel lefelé helyezve. Utána felfordítjátok a kijátszott kártyákat hogy elpusztítsátok az ellenfelet, megoldjátok a küldetéseket, előhívjatok a teremtményeket, vagy megsemmisíthetitek a börtönszobákat; egymás ellen és a Black Rose ellen.

Ha egy mágus meghal, azonnal újjászületik, lehetővé téve, hogy rögtön újra belépjen a harcba – bár a halála még mindig energiát táplál azoknak a mágusoknak, akik megölték.A harc végén a legnagyobb hatalommal rendelkező mágus lesza Black Rose Legfelsőbb Mágusa.

Black Rose Wars

Szabály a dobozban:Angol
Szerző: Marco Montanaro
Kiadó: Ludus Magnus Studio
Kiadás éve: 2019
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Sorozat: Black Rose Wars játékok
Címkék: Kártyajáték, Blöffölés, Stratégia (Eurogame), Festhető figurák,
11990,- Ft
Előrendelhető
Várható érkezés: 20-30 nap
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat