Black Angel

Új Társasjáték - Önálló játék
 
0 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Az emberiség felelőtlen magatartása révén élettelenné tette a Földet. A helyzet sürgőssége miatt a nagy nemzetek arra kényszerülnek, hogy megosszák tudásukat, hogy elkészítsék a valaha épített legszélesebb körû ûrhajót: a Fekete Angyalt. Küldetése: Az emberiség genetikai örökségének szállítása egy új otthoni bolygóra.

Célja: az Spes bolygó, amelyről azt állították, hogy ugyanolyan lakható, mint a Föld. A több évezredeken át tartó út során a kizárólag robotokból álló Fekete Angyal legénységét több mesterséges intelligencia (AI) fogja irányítani.

Az egyik ilyen AI-ként játszol. Ki kell használni a lehető legtöbbet az ellenőrzésed alatt álló robotokból és erőforrásokból, fel kell fedezni az Űrt, el kell menekülni a félelmetes Ravagerektől, és meg kell tanulni az új technológiák alkalmazását, amelyek a jóindulatú idegen fajokkal való kapcsolat révén fedezhetők fel. Mikor eléritek az egyéni célokat, a legtöbb pontszámot elért AI megkapja a kiváltságot, hogy felügyelje az emberiség felébredését ....

Black Angel

Szabály a dobozban:Angol
Szerzők: Xavier Georges,
Sébastien Dujardin,
Alain Orban
Kiadó: Pearl Games
Kiadás éve: 2019
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Címkék: Sci-fi, Stratégia (Eurogame),
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat