Glorantha - The Gods War

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
 
0 értékelés

Címkék:

Fantasy, Wargame,
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nincs raktáron

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Glorantha: The Gods War egy kompetitív stratégiai játék 3-4 játékossal (illetve az Empires kiegészítővel a játékosszám 3-8-ra növelhető). Teremts egységeket (minionok, hősök, istenek és általában egy főisten); emelj épületeket (oltárak, templomok, Zikkuratok) és csapj össze halandó háborúkban.

Glorantha1

A játékosok arra törekszenek, hogy saját erőiket felépítsék és ellenségeiket elpusztítsák az ellenség egységeinek meggyilkolásával, valamint ellenségük épületeinek elfogásával és elpusztításával, hogy megszerezzék a Heroquest -et és ezzel ajándékokat nyerjenek, és rúnákat kaphassanak egyedi hatásokkal. Mindegyik birodalomnak megvan a saját, és eltérő, egyedi képessége, gyengesége, főisten-képessége, egységei, hősök és ajándékok.

Például a Sötétség birodalmában trollok, az úrnő (Cragspider), árnyalakok és a poklok anyja (Kyger Litor) találhatók, míg az égbirodalomban íjászok, a császár, főnixek és a Napisten (Jelm) vannak. Ezek nem ugyanazon egységek, különböző névvel, hanem más képességekkel is rendelkeznek, mint ahogy az épületeik is. A káosznak két különböző épülete van és három nagyobb istene (az Szentségtelen Hármas).

A játéknak inkább egy világ-romboló "mitikus" érzése van, nem pedig egy "fantasy kaland" érzés. Glorantha: The Gods War a Glorantha erőteljes mitikus birodalmán alapul, amely számos asztali tábla, szerepjáték és még digitális játékok, valamint számos fantasztikus mű alapját képezte. Mélységét és hatáskörét számos fantasy és játék rajongó elismerte, és most meglepő fordulattal a társasjáték asztalokra került.

Az egyes fordulókban az akció fázisban a játékosok a különböző forrásokból megszerzett energiájukat költhetik el; a legfontosabb, hogy hány különféle típusú épületet birtokolnak, és milyen hőseket értek el. Ezután energiát költenek további épületek építéséhez, egységek összehívásához és mozgatásához, harcolnak az ellenséges birodalmakkal, és hatalmas birodalomspecifikus képességeket használnak, ideértve a megszerzett ajándékokat is. A Tanács fázisa magában foglalhatja a világ létezését és / vagy a Nagy Kompromisszumot fenyegető káoszszakadás bezárásának kísérletét, amelyben a birodalom nagyobb haszon érdekében feláldozhat hatalmat és eloszthatja a győzelmi pontokat. A győzelem meghatározása a különféle forrásokból származó győzelmi pontok megszerzésével történik, amelyek közül a legfontosabb az egyes körökben megtartott épületek száma, az elért Heroquest-ek és a Nagy Kompromisszum, valamint a rúnák.

Glorantha - The Gods War

Szabály a dobozban:Angol
Szerző: Sandy Petersen
Kiadó: Petersen Games
Kiadás éve: 2019
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Sorozat: Glorantha játékok
Címkék: Fantasy, Wargame,
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat