Harry Potter: Roxforti csata (Hogwarts Battle) (Magyar kiadás)

Új Társasjáték - Alapjáték
 • webrend/images/termek_large/tarsas_roxforticsata2_lrg.png
 • webrend/images/termek_large/tarsas_roxforticsata3_lrg.png

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Magyar

A játék: Magyar nyelvű

Játékosszám: 2-4 játékos

A legjobb: 4 játékossal

Játékidő: 60 perc

Ajánlott: 10 éves kortól
Értékelések:

4.0

A pontok átlaga


3 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Kártyavédő, hogy "örökké" tartson

Játék közben a lapok sérülnek és kopnak a legkönnyebben. Ne felejts el kártyavédőt választani hozzájuk!
Swan Standard: általános használatra
Kártyavédő - Swan 65*90 mm Standard (160 db-os) 1 db Kártyavédő - Swan 77*128 mm Standard (100 db-os) 1 db Kártyavédő - Swan 80*80 mm Standard (150 db-os) 1 db
Össz ár: 3570,- Ft

Swan Prémium: igényes játékosoknak
Kártyavédő - Swan 65*90 mm Premium (100 db-os) 2 db Kártyavédő - Swan 80*80 mm Prémium (80 db-os) 1 db Kártyavédő - Swan 77*128 mm Prémium (50 db-os) 1 db
Össz ár: 4760,- Ft

 

Harry Potter rajongók készüljetek a játékra!

A Roxfort sorsa a Ti kezetekben van!

 

 

A játékosok a Roxforti csata társasjátékkal a Roxfort Varázsló-és Boszorkányképzőben zajló epikus csatát - és az odáig vezető eseményeket - élhetik át.
A gonosz erők visszaverése és az iskola biztonsága négy tanuló együttműködésén múlik - a játékosoknak Harry, Ron, Hermione és Neville szerepébe bújva kell minél jobb paklit építeniük, és a megszerzett kártyák segítségével legyőzni az ellenfeleket.Tanulj új varázslatokat, szerezz mágikus tárgyakat, és közben akadályozd meg, hogy a Halálfalók megerősödjenek!

 

 

 

7 JÁTÉK egy dobozban

 

 

A dobozban 7 JÁTÉKot találsz: a Harry Potter sorozat mind a 7 történetét végigjátszhatod, akár az elejétől kezdve, akár tetszőleges sorrendben. A paklidat minden JÁTÉK során újra és újra fel kell építened, így válik a kihívás is egyre nehezebbé - az 1. és 2. JÁTÉKnak akkor is bátran nekivághatsz, ha még soha nem játszottál pakliépítő játékkal (vagy ha egy fiatalabb varázsló is van a csapatban). A 7. JÁTÉK azonban már az edzett játékosokat is kihívás elé állítja: itt már nem csak egy-két gonosztevő legyűrése a cél, hanem magát Voldemortot Tudjukkit is le kell győznötök, persze csak akkor, ha már elpusztítottátok az összes horcruxot.

Ha nem sikerül a gonoszok legyőzése, még mielőtt ők az összes, az adott JÁTÉKban szereplő helyszínt irányításuk alá vonnák, akkor sajnos elbuktátok a küzdelmet!

 

 

 

A játék menete

 

 

Mindenki választ egy már jól ismert karaktert, akik saját paklijukkal és egyedi képességeikkel vágnak neki a kalandnak. Ha leharcoltuk egymással ki akar Harryvel vagy esetleg Hermioneval lenni, jöhet a halálfalók illetve a sötét varázslatok pakli összeállítása, melyet az adott küldetés szabályai szerint tudunk összerakni. A halálfalók paklijának alján természetesen mindig Voldemort (bocs, Tudjukki ;)) áll.

 Az aktuális helyszín kártya lesz, amit ki kell még rakni, mert ide fogjuk helyezni a sötét jegy tokeneket, ahogy erősödnek a halálfalók. Ha túl erősek lesznek, vagyis megtelik a helyszínünk a tokenekkel, kikerül a játékból és egy rettenetes büntetést kapunk. Vigyáznunk kell a sötét tokenekkel, mert ha az összes helyszínt beterítjük velük, sajnos elvesztjük a játékot.

Mindenkinek adott mennyiségű élete van,ha elég sebzést rakunk rájuk, meghalnak. Ez valamilyen jutalommal jár. Ha végül Voldemortot is sikerül legyőznünk, nyertünk és mehetünk a következő könyv küldetésére.

 

 

 

Varázslatos játékhangulat

 

 

A Roxforti csatában a Harry Potter filmek során megismert varázslatokkal, helyszínekkel, tárgyakkal és szereplőkkel találkozhatsz, a kártyákat a filmekből vett képi világ teszi még ismerősebbé. Játszd újra ahányszor akarod, válassz más-más karaktereket és meglátod, minden alkalommal eltérő stratégiát kíván majd meg a győzelem.
Csatára fel!

 

 

 

A játék tartalma:

 

 • 1 játéktábla
 • 4 kocka (piros, kék, sárga, zöld)
 • 7 játékdoboz
 • 4 játékostábla
 • 252 kártya, ebből (47 kis méretű, 142 normál méretű és 63 nagy méretű)
 • 8 gonosz befolyás jelölő (fém)
 • 70 karton jelölő
 • szabályfüzet 

 

 

Angol nyelvű szabálykönyv

 

 

 

 

 

 

 

A Harry Potter: Roxforti csata játékok sorozat többi tagja:

Alapjátékok:

Nem rendelhető
Nem rendelhető, nem tudjuk mikor lesz
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén
10661,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén

Kiegészítők:

14234,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén
11701,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén
14796,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén
14796,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén

Kellékek:

10530,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén

Értékelések

4.0

A pontok átlaga

3 értékelés alapján
 • 1
 • 1
 • 1
 • 0
 • 0

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Maga a játék eszméletlenül jó, nekünk nagyon tetszett, viszont azért kap csak 3 csillagot mert sajnos a kártya lapok minősége gyatrán rossz. Két-három játszma után már látványosan kopnak a lapok szóval kártyavédők erősen ajánlottak hozzá. A villám és szív jelzők is nem a legjobb minőségűek, viszont a gonosz irányítás jelzők ötletesen ki vannak találva. Mindezek mellett én ajánlom a játékot mindenkinek aki szereti a Harry Potter világát és szeret Co-op rendszerben játszani.

 • Személyes vélemény

  Aki szereti Rowling fantáziadús világát, annak nagyon is tetszeni fog, már csak ez miatt is. A világ, a hangulat, a pakliépítés, nagyon élvezetes, jól el lett találva.
  Tanulásnak, bevezetésnek, nem egy rossz gondolat szétosztani a film/könyv epizódjait különböző "game boxokra"/paklikra.
  Azonban nekem volna vele annyi bajom, hogy miután eljutsz a végére (box7) és már bent van minden Roxfort kártya, a karakterek, és az ellenségek is, az embernek nincs kedve visszajátszania az előző boxokat, hogy újra kiszedegessen kártyákat a játékból. Márpedig, pont ez az, ami miatt nem mertünk beruházni a kiegészítőre sem. Mert bár minden box újabb kártyákat hoz a játékba, ugyanúgy el is vesz belőlük. Túl vagyunk kb. 45 körön, egyszer sem mentünk vissza, így az a sok kártya amit a game boxok alatt ki is veszel a játékból, ott marad a dobozban, és ez így nem érezhető jó dolognak. A kieg. ha jól tudom 144 körüli kártyát tartalmaz, és próbáltam utánanézni jónéhányszor, mégis úgy találtam, hogy nem éri meg az árát, mert túl sok kártya közülük, vagy a szokásos módon kerülne vissza a dobozba, vagy azáltal, hogy újra "fejlődött" így le kell cserélni.
  Ezen felül, amikor az első pár alkalommal elérjük a 7es game boxot, hirtelen ugrik a nehézségi fokozat, és a szerencsefaktor is akkorát, hogy párszor megfordult a fejünkben, hogy ezt így inkább eladjuk. Aztán bevezettük a házszabályt, miszerint az ellenségeket úgy keverjük, hogy Kupor és Bellatrixot hátratesszük, hogy ne jöjjön ki az elején. Így sikerült nyernünk is végre. Aztán kb a 30. játéktól már újra "hivatalos" szabályokkal játszunk csak, kivéve egyet, s így is már van, hogy nyerünk, csak nagy a kockázat, hisz ha az elején úgy jönnek ki az ellenségek hogy nincs "vasleszedő" :P a roxfort kártyák között, akkor tuti bukta. Így, a második szabálymódosítás amit kb. mindenhol javasolnak, hogy egyszer egy játékban, újraoszthatod/keverheted a roxfort kártyákat, ha nincs "vasleszedő", vagy ha az értékek túl magasak.

  De, a játék rendkívül élvezetes, jó, és ajánlatos.

  A kieg. az, ami számunkra egy nagy kérdőjel. (A monster box, mert a legújabb ami elvileg év végén jön, arról semmit sem tudunk)

 • Csak ajánlani tudom a játékot, és a Szellemlovast is!
  Két hete jött meg a társas, és ugyan egy kártya hiányzott belőle, a Szellemlovas azonnal elküldte azt ingyen a jelzésemre.
  Gyakorlatilag azóta olya nettó 60 órát játszottunk vele. Izgalmas, szórakoztató, a gyerekeknél csak mi élvezzük jobban.
  Nekem ez a legjobb társas, amivel valaha játszottam.
  Az egyetlen negatívum talán a kártyák minősége, muszáj lesz hozzá védőt venni, ami a kb. 200 kártyához nem is olcsó, meg a különböző méretek miatt nem is lesz egyszerű.
  Ettől eltekintve, nekünk szerintem ez évekig sláger lesz.
  5 csillag a játéknak és a szellemlovasnak is!

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!