Star Wars: Dark Side Rising

Új Társasjáték - Önálló játék
 
0 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nincs raktáron

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Star Wars: Dark Side Rising egy kooperatív kártya és kockajáték, ami a Star Wars: A New Hope történetén vezet végig.


A játékosoknak össze kell dolgozniuk a lázadók toborzása és a végső fegyver - az eredeti Halálcsillag - felépítésének megakadályozása érdekében. Minden játékos egy egyedi táblával kezd, amely jelzi az általuk vezetett Lázadó statisztikáit. A játékos táblák mutatják a műveletek bázisát - Tatooine, Alderaan, Yavin 4 vagy Lothal - és a csapat vezetőjét minden játékoshoz: Cassian Andor, Leia Organa, Luke Skywalker és Hera Syndulla.


A játékosoknak össze kell hangolniuk az olyan ikonikus karakterek toborzását, mint például a C-3PO, R2-D2, Obi-Wan Kenobi, Raddus admirális és Han Solo , és át kell szervezni a celláikat, hogy megakadályozzák a Birodalom galaktikus uralmát.

A játéktáblán egy egyedi, 3D-s Darth Vader figura található, ő irányítja a birodalmi egységeket és akciókat a lázadók megsemmisítésére és a Halálcsillag működtetésének parancsára. Eközben az idő elleni versenyben a játékosoknak egynek kell lenniük az Erővel, ahogy a lázadó erőfeszítéseket a galaxis különböző helyein végbevihessék, többek között Scarif, Eadu és Jedha helyszínein. A galaxis szabadságának helyreállítása érdekében a lázadóknak elegendő baljóslatú ügynököt kell legyőzniük, mielőtt a Birodalom befejezheti a halálos űrállomás felépítését, vagy túl sok lázadó eszközt megsemmisítene.

Star Wars: Dark Side Rising

Szabály a dobozban:Angol
Szerzők: Andrew Wolf,
Patrick Marino
Kiadó: USAopoly
Kiadás éve: 2020
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Sorozat: Star Wars
Címkék: Star Wars, Kártyajáték, Film/ Regény/ Képregény/ Videójáték, Kockadobás,
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat