Yggdrasil Chronicles

Új Társasjáték - Önálló játék
 
0 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Az Yggdrasil Chronicles játékban egy-egy északi mitológiából ismert Isten bőrébe bújhattok és megpróbálhatjátok megakadályozni, hogy a gonosz erők pusztítsák el a kilenc világot, az Yggdrasil világfát, és túléljék Ragnarök kezdetét.


Az előkészületekhez minden játékos kiválaszt a hét isten közül egyet, 5-9 életpontot (a játékosok számától függően) és egy kártyapakli, amely a hat ellenséget mutatja be, akik megtámadják a kilenc világot. Keverjétek össze ezeket az ellenség kártyákat, és helyezzétek magatok mellé. A kilenc világot egy háromszintű, 3D-s játéktábla reprezentálja, a táblán helyek találhatók a kártyáknak, bábuknak és a többi játékelemnek. A táblák minden szintje három világot ábrázol , és a középső tábla rotálódik.


A forduló elején minden játékos az ellenség pakli felső lapját az "Ellenség Kerékére" helyezi. A játékosok bármilyen sorrendben jöhetnek. Egy játékos körében először felfedi az ellenséges kártyáját. Ha ez az ellenség először jelenik meg a körben, akkor a játékos folytatja a körét; ha nem, akkor az ellenség aktiválódik, általában egy másik világra mozog át, majd kijátssza az akcióját.

Ha egy ellenség egy olyan helyszínre mozog, ahol már van más ellenség is, az a világ elpusztul és már nem lehet semmilyen akciót végrehajtani itt, csak a világfa gyógyítását.

Függetlenül attól, hogy az ellenség aktiválva van-e, utána mozoghatsz - akár egy azonos szintű másik világba, akár egy másik szintre, mint ahol állsz -, majd cselekedhetsz, vagy végrehajthatod annak a világnak az akcióját, amelyben jelenleg tartózkodsz vagy harcolhatsz. Erőteljes isten lévén, mindig megnyered a harcot, de az ellenség erősségével megegyező "kockázatot" szenvedsz. Feláldozhatsz hősöket a Valhallában, hogy eltávolítsd a kockázatot, vagy alkalmazhatsz mentő dobást a kockákkal, lehetőleg egy elf segítségével, de minden kockázat, ami rajtad marad, 1 életpontot von le - és ha valamelyik istennek elfogy az életpontja, akkor elveszíti a játékot.


A világ akciók lehetnek: elfek, hősök, tárgyak kártyák gyűjtése; eltávolíthatod Hel alattvalóit vagy Surt tűz óriásait; vagy kaphatsz segítséget világi lényektől. Ha egy másik isten is áll ezen a világon, akkor az akciód felértékelődik; ha egy ellenség áll abban a világban, akkor a tetteid büntetést kapnak.


Az alap nehézségen kívül még nehéz módban is játszható az Yggdrasil Chronicles, ami növeli a kihívást, miközben minden isten egyedi képességeket kap. A játék hat történetből álló Ragnarök kampányt tartalmaz, mely Baldr meggyilkolásával kezdődik, majd onnan viszi tovább a történetet.

Yggdrasil Chronicles

Szabály a dobozban:Angol
Szerző: Cédric Lefebvre
Kiadó: Ludonaute
Kiadás éve: 2019
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Címkék: Kooperatív, Mitológia, Eltérő játékos képességek, Kampány alapú,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat